Postitused: 7
Teemad: 2
Liitus: Dec 2005
Maine:
0
Sai siis sellisel autol plokikaane mahavõtmist alustatud. Esiteks tekkis probleem 1 poldiga mis on ketikambris paremal pool (eest vaadates)sellel poldil on peal mingi plastik junn mis kaitseb ketti vist no ja see kate on kinnitatud mingi puksiga. Ühesõnaga see puks vaja välja saada , et see plastik kätte saada ja polt lahti keerata plastiku all. Äkki keegi on enne seda tööd teinud ja oskab öelda kuidas seda pulka sealt välja saada, et kas tõmmitsaga tuleb tõmmata või peab teda kuidagi keerama. Ja veel sellel pulgal on otsas keere. Sai väga segane jutt aga kes teinud saab kindlasti aru. :bash:
Ja põhiprobleem on keti märkidega. Nimelt ei leidnud ma sealt mingeid märke , et kuidas märgid kokku käivad? Ehk keegi teab mõnda head linki. Või oskab hästi seletada. Jään abi ootama siis. :biggergrin:
Aitäh !
Postitused: 7
Teemad: 2
Liitus: Dec 2005
Maine:
0
Nii selle junni sain kätte. Tuli lihtsalt välja rebida. Aga märkide kohta ootan ikka infot.
Aitäh:hump:
Postitused: 3,894
Teemad: 80
Liitus: Nov 2005
Maine:
8
Kui märke ei leita siis tehakse ise märgid peale. Otsid esimese silndri üss. töötakti ajal, kui klapid on kinni ja märgid ära.
M.O.T.T
If you want to make God laugh, tell him your future plans
Postitused: 5,236
Teemad: 150
Maine:
20
Sorry OT,kuid mis autost üldse jutt? MB 118 mudelit küll ei tea nagu,,,mootor M118 ei ütle ka nagu midagi......
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Postitused: 3,894
Teemad: 80
Maine:
8
95 aastal ei tehtud 1.8 mootoriga midagi peale W202
M.O.T.T
If you want to make God laugh, tell him your future plans
Postitused: 5,236
Teemad: 150
Maine:
20
Laur Kirjutas:95 aastal ei tehtud 1.8 mootoriga midagi peale W202
Seda küll,kuid mootor oli sellel M 111 vist......ja polnud 100kw kahh.
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Postitused: 858
Teemad: 33
Maine:
0
M111.920 täpsemalt
96 keskelt üles M111.921
...