Postitused: 728
Teemad: 12
Liitus: Mar 2011
Maine:
1
Sa võiks tegelikult endale selgeks teha, millist keremudelit sa soovid endale soetada.
Pakun välja võimalikud variandid: W114, W115, W123, W116, W107.
Kui sind huvitab millised nad välja näevad, siis googelda sõna Mercedes ja näiteks W123 ja vaata pilte.
Raske on sulle nõu anda, minu arvates kuulutuses mainitud 200-serie pole just kõige korrektsem, sest tegelikult on pildidl MB 280TE ehk keremudel W123 ja tegu on universaalkerega autoga.
Postitused: 2
Teemad: 1
Liitus: Aug 2013
Maine:
0
Tänan märkuse eest. Otsin universaalkerega W123.
Postitused: 728
Teemad: 12
Liitus: Mar 2011
Maine:
1
Minu arvates on heas korras W123 Eestis juba suhteliselt haruldaseks muutunud. Kui sedaankerega isendeid veel ilmub müüki aeg ajalt (heas korras neist mõned üksikud), siis kena universaalkerega W123 pole minu silmad ammu müügis näinud. Seega soovitan vaadata Euroopa poole (mobile.de jne), kui soovid korralikku, kuigi nende hinnad võivad täna juba päris krõbedad olla. Kui oled aga selline remondimehe tüüpi ja tahad ise autot taastama hakata, siis võid ehk kodumaaltki midagi leida.
Postitused: 436
Teemad: 97
Liitus: Dec 2006
Maine:
4
Võsa, valgusta nüüd paganaid, mis asi see S123 keretähisega auto mudelitähisega 2x0T on? Isegi kõikvõimas guugel ei oska selle kohta midagi öelda...