Postitused: 4
Teemad: 1
Liitus: Jun 2012
Maine:
0
Tervist.
Mure selline siis, et täna sõitsin uhkesti mööda linna ringi ja lihtsalt keset sõitu suri auto välja. Proovisin käivitada, aga tulutult. Starter veab jne. aga käima ei lähe. ( muidu läks poolest pöördest. ) Armatuuril põleb ka suur hüüumärk. Kahjuks ei saa ma kuidagi pardakompuutrit ka ütlema mulle, mis viga on. Automaat kast on.
Postitused: 322
Teemad: 36
Liitus: Nov 2005
Maine:
0
(07-06-2012, 05:34 PM)RomsA Kirjutas: Tervist.
Mure selline siis, et täna sõitsin uhkesti mööda linna ringi ja lihtsalt keset sõitu suri auto välja. Proovisin käivitada, aga tulutult. Starter veab jne. aga käima ei lähe. ( muidu läks poolest pöördest. ) Armatuuril põleb ka suur hüüumärk. Kahjuks ei saa ma kuidagi pardakompuutrit ka ütlema mulle, mis viga on. Automaat kast on.
Juhtmed külge ja diagnostikat teha, mis siin ikka...
The soul smells like diesel
Postitused: 1
Teemad: 0
Liitus: May 2012
Maine:
0
Minul on sama MB 290 automaat ja teeb sama jama aga mõne aja möödudes läheb jälle käima . mina arvan et asi on immos aga kindlalt ei tea. arvasin et peaks enda omalt immo maha võtma !
Postitused: 1
Teemad: 0
Liitus: Mar 2012
Maine:
0
09-06-2012, 12:49 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 09-06-2012, 12:54 AM ja muutjaks oli diagnostika.)
Auto jälle sõidukorras ja probleem lahendatud!
Lugupidamisega
Diagnostikapoisid
Tallinn
Postitused: 3,894
Teemad: 80
Liitus: Nov 2005
Maine:
8
(09-06-2012, 12:49 AM)diagnostika Kirjutas: Auto jälle sõidukorras ja probleem lahendatud!
Lugupidamisega
Diagnostikapoisid
Tallinn
Väärt info, nüüd kõik teavad mis autol viga oli.
M.O.T.T
If you want to make God laugh, tell him your future plans
Postitused: 331
Teemad: 125
Liitus: Apr 2011
Maine:
0
Kui tõstatad probleemi, palun postita ka lahendus.
Nii on sellest teistele kasu. Praegusel hetkel võiks selle üldse ära kustutada, kuna probleem oli, aga lahendust pole kirjutatud. Kellegile pole sellest kasu.
Postitused: 639
Teemad: 8
Liitus: Feb 2006
Maine:
15
Las ma pakun. Kapoti all juhtplokkide karbis releeplokis külmjooted.