Postitused: 76
Teemad: 25
Liitus: Sep 2009
Maine:
0
Selline mure et kuidas oleks võimalik mersud ökoks teha. Tegemist on siis MB E200, w124, 2.0l 87kw, 1990a. aa jh all on 4 manual käigukast.
ma osanud seda postitust paremasse kohta panna nii et panin vaba teema alla. Vabandust kui vale koht.
W124
Postitused: 725
Teemad: 11
Liitus: Jan 2007
Maine:
1
Vana Mercedes-Benz ja ökonoomsus on kaks erinevat asja ja neid paaritada ei õnnestu, sest mingid kromosoomid ei sobi seal
Ostan vanu münte ja muud vanakraami.
Postitused: 3,894
Teemad: 80
Liitus: Nov 2005
Maine:
8
Tegelikult saab, kuid tellijal pole mõtet maksta.
Kõige odavam on auto ökonoomsema vastu vahetada.
Järgmisena mootori vahetus diisli vastu, mis on sellel mudelil väga lihtne, peale seda toitesüsteemi ümberehitus.
M.O.T.T
If you want to make God laugh, tell him your future plans
Postitused: 725
Teemad: 11
Liitus: Jan 2007
Maine:
1
Ja isegi diisel mootoriga Mercedes-Benz võtab kaks korda rohkem kui diisel volkar ja edasi ei lähe.
Ostan vanu münte ja muud vanakraami.
Postitused: 5,236
Teemad: 150
Liitus: Nov 2005
Maine:
20
Võimalikult ökoks saad oma elu teha MB ma müües ja mingi mõtetu riisipunni ostes.
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Postitused: 362
Teemad: 62
Liitus: Mar 2007
Maine:
0
Pöördeid saab ilmselt alla kui tagaülekanne ära vahetada , maanteeotsi tehes pole eriti vahet , kas on 4 või 5 käiku. Neljaga lihtsamgi , ei pea niii tihti käiku vahetama=)
Postitused: 461
Teemad: 16
Liitus: Feb 2009
Maine:
0
No kraaksun ka, 87 aasta diisel universaal, omal ringi ehitatud 230 TE st. Maanteel 5 liitrit sajale. Suvel mingi aeg isegi nata alla viie liitri.
Peal on 53 kw diisel koos 4 manukastiga, mis on pärit 190D pealt.
Tagadiffriks 300D automaadi 2.87 ülekandearvuga. Saanud sellega eesti piki ja põigiti läbi sõidetud ja kärugi veetud.