12-07-2009, 05:27 PM
Lgp. Mersuomanikud
...jätkan siis oma vana teemaga : Esiklaasid
Olen siis oma klaasiteemat ajanud pisitasa kuid siiski samm sammult edasi . Tänasega on mul siis olemas pisuke klaasivaru ( ca. 200esiklaasi) + võimalus tellida nii esi ,taga kui ka küljeklaase . Sisseseadmisel siis ka garaazibox kuhu mahub ka vajadusel täiskõrge ja pikk pakiauto . Sügiseks loodetavasti on see boxike (Kesk-Sõjamäe 2) viidud ka vastavusse elementaarse arusaamaga "viisakast garaazist" .Hinnad loodan hoida vastuvõetavad , kliendi soovil on võimalus tellida ka "kallimaid" klaase .
Kui kohal pole vastavat klaasi siis saan selle kohale toimetatud min 3- max 10 päevaga .
Esiklaasid mis on Mercedese valikust hetkel kohal :
Mudel ......................................Hind Tallinnas
W 124 -toonklaas päikseribaga ülal - 900.-
W 140 -toonklaas päikseribaga ülal - 1200.-
W 201 -toonklaas päikseribaga ülal - 800.-
W 202 -toonklaas päikseribaga ülal - 800.-
W 210 -toonklaas päikseribaga ülal - 1000.-
Vito 96 - toonklaas päikseribaga ülal - 1200.-
Sprinter 95- toonklaas päikseribaga ülal - 1200.-
Paigaldus ca 500-600 eek.
Ps. Püüan olla operatiivne küsimustele vastamisega foorumis kuid kui vaja vastust saada kiirelt siis soovitan telefonitsi .
Küsida võib loomulikult ka teiste markide klaase .
kuldar@clubmb.ee
5149598 , 56666256
...jätkan siis oma vana teemaga : Esiklaasid
Olen siis oma klaasiteemat ajanud pisitasa kuid siiski samm sammult edasi . Tänasega on mul siis olemas pisuke klaasivaru ( ca. 200esiklaasi) + võimalus tellida nii esi ,taga kui ka küljeklaase . Sisseseadmisel siis ka garaazibox kuhu mahub ka vajadusel täiskõrge ja pikk pakiauto . Sügiseks loodetavasti on see boxike (Kesk-Sõjamäe 2) viidud ka vastavusse elementaarse arusaamaga "viisakast garaazist" .Hinnad loodan hoida vastuvõetavad , kliendi soovil on võimalus tellida ka "kallimaid" klaase .
Kui kohal pole vastavat klaasi siis saan selle kohale toimetatud min 3- max 10 päevaga .
Esiklaasid mis on Mercedese valikust hetkel kohal :
Mudel ......................................Hind Tallinnas
W 124 -toonklaas päikseribaga ülal - 900.-
W 140 -toonklaas päikseribaga ülal - 1200.-
W 201 -toonklaas päikseribaga ülal - 800.-
W 202 -toonklaas päikseribaga ülal - 800.-
W 210 -toonklaas päikseribaga ülal - 1000.-
Vito 96 - toonklaas päikseribaga ülal - 1200.-
Sprinter 95- toonklaas päikseribaga ülal - 1200.-
Paigaldus ca 500-600 eek.
Ps. Püüan olla operatiivne küsimustele vastamisega foorumis kuid kui vaja vastust saada kiirelt siis soovitan telefonitsi .
Küsida võib loomulikult ka teiste markide klaase .
kuldar@clubmb.ee
5149598 , 56666256