Postitused: 141
Teemad: 15
Liitus: Jan 2009
Maine:
0
Tobe kysimus, aga kas immo ei ole peal?
Postitused: 53
Teemad: 9
Liitus: Apr 2009
Maine:
0
kui ta ei saa kütet peale siis ei tohiks ta üldse käima minna. mulle tundub see täitsa immo värk.
Postitused: 436
Teemad: 97
Liitus: Dec 2006
Maine:
4
Mul oli kütusepumba relee tõttu selline probleem, et läks kenasti käima, aga mingi hetk kukkusid pöörded ära ja suri välja. Jooted tuleb üle käia.
Postitused: 2,279
Teemad: 32
Liitus: Apr 2007
Maine:
7
Säde on? Kütterõhk on olemas? Mis mõtet on niisama midagi ennustada ja arvata.
Postitused: 191
Teemad: 8
Liitus: Jul 2009
Maine:
1
Säde on olemas said uued küünlad ka pandud, kuna vanad ei andnud piisavalt. Eile proovisin uuesti korra sain nii käima et mängisin gaasiga ja hoidsin pöörded üleval, aga kui jala ära võtab sureb kohe välja.
Ning kui uuesti proovida ei aita enam gaasiga mängimine
Postitused: 153
Teemad: 5
Liitus: Jun 2008
Maine:
0
Kuidas kytuse filter on millal vahetatud...ka selles voib viga olla..pumbates ta annab niipalju kyll kytet peale et auto k2ima l2heb aga seda ei piisa et ta ka k2ima j22ks ja kuna filter o umbes ja kytet ainult niriseb peale siis ta k2ima ei j22gi.
Postitused: 639
Liitus: Feb 2006
Maine:
15
Kas ABS on masinal peal ? Kui on ,siis kas ABS-i tuli kustub ära, kui saad masina pedaaliga mängides enamvähem tööle?
Postitused: 2,279
Teemad: 32
Liitus: Apr 2007
Maine:
7
Rõhu mõõtmiseks sobib manomeeter - vaja muidugi otsikut ka, et ta ära ühendada.
Postitused: 802
Teemad: 55
Liitus: Apr 2009
Maine:
14
Mul on täpselt samade kirjeldustega olukord juhtunud. Ja viga osutust, et need juhtmed mis vaakumpumba juures asuvad ja auto alla lähevad (kui ma ei eksi, siis kütusepumba juurde) olid lahti ühendatud, kuna sai salongis töötatud ja siis autost paar kuud eemal oldud (ja kõik need juhtmed ära unustatud).
Postitused: 639
Liitus: Feb 2006
Maine:
15
Ex ta kipub nii olemagi , et sama sümptom, kuid erinev viga.(neid erinevaid vigu võib olla sadu :-) )