Postitused: 40
Teemad: 7
Liitus: Apr 2009
Maine:
0
tervist.. tahaks teda palju w124 benz. ( 1986 aasta) tühikäigu pöörded olema peaks? mul umbes 600 ja mootor puterdam hullult...
autol katalisaatorit pole ja seega ka mitte lambtat..
Postitused: 115
Teemad: 5
Liitus: Jun 2008
Maine:
0
See ,et autol katti pole ,ei tähenda ,et tal lambdat kohe ei peaks olema
Postitused: 217
Teemad: 16
Liitus: Feb 2007
Maine:
0
pole mina veel ühtegi 124 näinud, millel puudub lamda bensiini mootoritel..
UK Garaaž
Postitused: 40
Teemad: 7
Liitus: Apr 2009
Maine:
0
okei aga kus kohas see on siis ? tavaliselt ju kati küljes
Postitused: 153
Teemad: 5
Liitus: Jun 2008
Maine:
0
minu omal kuskil 800-850..k2ib normaalselt
Postitused: 967
Teemad: 28
Liitus: Feb 2007
Maine:
0
mu isal w124 260e kati ei olnu isegi vin koodi järgi ja lamda on, ja see ei tähenda et kui lamda on siis peab kat olema
Postitused: 725
Teemad: 11
Liitus: Jan 2007
Maine:
1
27-04-2009, 06:32 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 27-04-2009, 06:34 PM ja muutjaks oli taaviw126.)
Normaalne. Mul endal võib ka ühel pillil siis sama jama olla. Olen siin igasuguseid asju kahtlustanud
Aga muide Lambda andur mõõdab heitgaasidest hapniku sisaldust ja reguleerib vastavalt kütuse annust õhuhulga kohta. St kui on palju hapniku heitgaasides, siis tuleb kütust lisada(segu rikkamaks teha), ja vastupidi. Katalüsaator on selleks, et masin vastaks euroopa rangetele heitgaasi normidele. Katalüsaatoris pidavat olema mingid lämmastiku(vms) ioonid mis otsivad endale kaaslasi(CO).
Muide Katil on töötemperatuur mille juures ta paremini töötab ja vananedes see temperatuuri vajadus kasvab. Nii, et kui kellelgi kat ja ülevaatuselt ei tahata CO-ga läbi lasta, siis ajage Kat ikka korralikult gaasitades kuumaks. Ise olen ühe Ford Galaxyga imet teinud niimoodi. Sõitsin pikalt esimese käiguga gaas põhjas ja siis kohe ruttu andur perse ja oligi näit käes. Palju raha sai kokku hoitud
Ostan vanu münte ja muud vanakraami.