Postitused: 777
Teemad: 39
Liitus: Nov 2005
Maine:
6
Postitused: 932
Teemad: 20
Liitus: Sep 2006
Maine:
9
Lõoke Kirjutas:liisel Kirjutas:väikemees Kirjutas:liisel Kirjutas:Jah politseinike võiks tõesti puhuma panna... või prillid lasta neile kõigile välja kirjutada.
Aga proovi sa mõnele purjus naisele öelda,et ta ei ole kaine
mulle võid vabalt... ma ikka tean mil ma kaine olen mil purjus peale ühte siidrit ma ei ütle et ma purjus olen aga tunnistan et olen võtnud
Kuigi pean tunnistama, et kui reedel jõin siidri ja esmaspäeval politseinik palus peale puhumist kõrvale võtta lõi ikka pahviks küll. Peale teist puhumis teise aparaati lubati sõita Kas see teine aparaat ,kuhu sa puhusid(ja keele ots vastu läks) ,oli kõrv?
Postitused: 5,236
Teemad: 150
Maine:
20
liisel Kirjutas:Täna põhjust peaks nagu olema, et endale klaas veini lubada
Nii, seleta lähemalt?
Maine:
20
Ehh, siis muidugi! Kuidas see vanarahvas lauliski.....meelde tuli:
Tubli on me Liisel ja me teame,
tema sarnaseks saama me peame!
:-)
Postitused: 114
Teemad: 2
Liitus: Jan 2006
Maine:
0
Kõik seitse eksamit sai positiivsete tulemustega sooritatud Pikk raske tee veel ees aga vaheverstaposte tuleb ju ka tähistada
Seitse eksamit ühe päevaga?
Maine:
20
liisel Kirjutas:Karl Kirjutas:Ehh, siis muidugi! Kuidas see vanarahvas lauliski.....meelde tuli:
Tubli on me Liisel ja me teame,
tema sarnaseks saama me peame!
Nori nori
Nähhh, kiidan ju hoopis :-)
Maine:
20
Tegelikult selle kohta ka Tõstamaal ütlus: kiida lolli, loll teeb rohkem! :-)
Ok, ok, pole kena õrnemat sugu nii nokkida, onju.
Postitused: 855
Teemad: 16
Liitus: Dec 2006
Maine:
0
Alkomeeter ruulib
Siuke dialoog tundub olevat ehk siis, tundub, et foorumis ainult 2 alkohoolikut. Vähemalt soolise diskrimineerimise üle ei saa kurta )
Postitused: 114
Teemad: 2
Liitus: Jan 2006
Maine:
0
[quote=liisel]
ikka keegi peab ju seda kohust kah täitma, kuigi pudel jäi tna avamata, jäi vaid heaks mõtteks.
Miks?
Postitused: 282
Teemad: 11
Liitus: Sep 2008
Maine:
3
Võtan. Kergelt. Unerohuks.
Postitused: 3,997
Teemad: 199
Liitus: Dec 2005
Maine:
16
Boamadu Kirjutas:Võtan. Kergelt. Unerohuks.
Sama siin. Eile läks vana mootoriõli, nüüd midagi muud tumedat.
Maine:
3
liisel Kirjutas:hents99 Kirjutas:Boamadu Kirjutas:Võtan. Kergelt. Unerohuks.
Sama siin. Eile läks vana mootoriõli, nüüd midagi muud tumedat.
ma sel nädalal juba kolm korda lähen mootoriõli vahetusse.... ja no ei jõua sinna kuidagi.... kohutav... äkki tuleks endal ennem õlivahetus teha siis äkki seisab meeles
Naiste õlivahetuse kohta on üks vana anekdoot mida siin ei ole kõlbulik trükkida. Küll aga aeti seal naine kanalile ja vaadati karterit...
Postitused: 3,997
Teemad: 199
Liitus: Dec 2005
Maine:
16
liisel Kirjutas:Boamadu Kirjutas:Naiste õlivahetuse kohta on üks vana anekdoot mida siin ei ole kõlbulik trükkida. Küll aga aeti seal naine kanalile ja vaadati karterit...
Nu näed siis nüüd....seega jääb õlivahetus vahele Ja tuleb üles kirjutada et vaja autoga ikka ära käia...
Nujah, eks autol on vaja ka käia.
Maine:
3
liisel Kirjutas:hents99 Kirjutas:Nujah, eks autol on vaja ka käia.
Maitses hästi ? Mulle ka tähed maitsevad....
Mis tähed, mis maitsevad. Ei saanud aru...ilmselt minu viga...
Postitused: 367
Teemad: 20
Liitus: Dec 2008
Maine:
0
3-lmas 1.5l Gin läheb.. kui hommikul alkomeeter liiga palju puhub siis on homne sõit peekis. Samas 4.5l Gini pole veel kunagi takkistuseks olnud
Sorri vbigade pärast aga keel juba pehme jne....irww.. krt gotta go naine tahab oma jagu
Postitused: 580
Teemad: 51
Liitus: Mar 2007
Maine:
1
Ardo Kirjutas:3-lmas 1.5l Gin läheb.. kui hommikul alkomeeter liiga palju puhub siis on homne sõit peekis. Samas 4.5l Gini pole veel kunagi takkistuseks olnud
Sorri vbigade pärast aga keel juba pehme jne....irww.. krt gotta go naine tahab oma jagu
Maine:
0
ossa jah... gin tekitab kõrvetisi, seega olen otsustanud ikkagi õllele truuks jääda.4,5 l... I can do it. :
Maine:
0
Oehh, kui vaid mäletaks täpselt, mis eile toimus... A lõbus oli vähemalt 20 õllet. Isiklik rekord.
Palju õnne.
Maine:
0
Ohh, kui see järgmine päev vaid siuke poolkahtlane poleks....
Maine:
0
krt mingi väike kohustus on ka, nt. kella 5 ajal pean autorooli istuma. Muidu võiks tiksuda küll
|