Postitused: 2,276
Teemad: 32
Liitus: Apr 2007
Maine:
7
Äkki räägid meile ka mis keel see on ja kust ise ka pärit oled - tekst nagu veidike meenub eesti keelt aga pole päris see. Ilmselt mingi haruldane Soome-Ugri keel või murrak mida ma ei tea - aga tunnistan samas, et ega ma eriti keeleteadlene ka pole.
Postitused: 3,895
Teemad: 80
Liitus: Nov 2005
Maine:
8
Ip järgi tundub Pärnu Veskimeister.
M.O.T.T
If you want to make God laugh, tell him your future plans
Postitused: 3,895
Teemad: 80
Liitus: Nov 2005
Maine:
8
Teed lugemise ebameeldivaks ja loodad, et keegi kirjutab midagi asjalikku....
M.O.T.T
If you want to make God laugh, tell him your future plans
Postitused: 3
Teemad: 1
Liitus: Jan 2009
Maine:
0
Siin olemine on juba suht raske.Eriti kui saad vastuse noorte poiste k2est kellel puudub igasugune kogemus ja tegelik info.Ainult isside mersudes istudes ei tea te midagi.Pihi.net ja Lapsemurest.ee on ka rohekm kasu...
Postitused: 3
Teemad: 1
Liitus: Jan 2009
Maine:
0
Parem jah kustutage ...Statoilist oli rohekm abi!Edu teile!
Postitused: 2,276
Teemad: 32
Liitus: Apr 2007
Maine:
7
Äkki saaks asja nii seletada:
Alusta mis auto (tüüp, mootor) ja siis edasi.
Kui käigukang on P peal siis on mootori pöörded natuke suuremad kui 500 p/min (see sutt ja 5 ei ütle midagi - kas mõtlesid 500 või 5000 no tõesti ei saa aru, sest armatuuris on märgid kuni 70 mitte kuni 7 - ehk 7000 p/min).
Samas kui panna käigukang D peale ja hoida jalga piduril, siis on pöörded yyyy p/min (eeldan, et sinu auto puhul ca 500-1000 p/min siis).
Ma ei tea kas mina olen imelik, aga eeldaks siiski mõtete formuleerimist enne kirja panekut. Ehk ei saa sedasi kirjutada nagu suvalisel hetkel mõte lendab.
Ma eeldan et su emakeel on eesti keel. Samas suudavad paljud venekeelsed kodanikud ennast paremini siin foorumis väljendada kui sina antud juhul seda tegid.