Põle kah eriti õllemees. Saun ja töötegemine välja arvatud. Muidu ikka kangem kraam- ei venita kõhtu veel suuremaks ja ei kuluta "kraani" kah nii palju. Gin / tonic paras ajaviide, haljas seaprae ja sünnipäeva joogiks. P.S. Kuidas Karl klaasimeeste peol läks?
Boamadu Kirjutas:Põle kah eriti õllemees. Saun ja töötegemine välja arvatud. Muidu ikka kangem kraam- ei venita kõhtu veel suuremaks ja ei kuluta "kraani" kah nii palju. Gin / tonic paras ajaviide, haljas seaprae ja sünnipäeva joogiks. P.S. Kuidas Karl klaasimeeste peol läks?
Ma ei taha suurt rääkida sellest peost, pole ammu sellist tuumapohmelli tundnud mis järgmine päev toimus
Aga üks pilt pidi rohkem rääkima kui tuhat sõna, väike fragment peo käigust NB! See ei ole kaklus vaid osake balletist "Luikede järv".
hents99 Kirjutas:Mõni õlle juba hinge all, saun ja puhkus.
Puhkus siis nädalavahetusel toimunud tripist Rootsi. Käisime siis ralaki ja pythoniga kaemas Rootsi kiiremaid Mersusid ja nende omanikke......aga sellest vb teises teemas pildimaterjaliga, kui seda juba nende poolt tehtud pole.
Kui olite pühapäeva hommikul saabunud Viktoria I peal, siis seda merereisi küll puhukuseks nimetada ei saa Seal ei seisnud isegi täiesti kaine peaga püsti, tuul kuni 30 m/sek ja lainekõrgus 8 m.
Nõrganärvilistele oli see mittesoovitatav merereis....
Boamadu Kirjutas:Põle kah eriti õllemees. Saun ja töötegemine välja arvatud. Muidu ikka kangem kraam- ei venita kõhtu veel suuremaks ja ei kuluta "kraani" kah nii palju. Gin / tonic paras ajaviide, haljas seaprae ja sünnipäeva joogiks. P.S. Kuidas Karl klaasimeeste peol läks?
Ma ei taha suurt rääkida sellest peost, pole ammu sellist tuumapohmelli tundnud mis järgmine päev toimus
Aga üks pilt pidi rohkem rääkima kui tuhat sõna, väike fragment peo käigust NB! See ei ole kaklus vaid osake balletist "Luikede järv".
Karl,arvata oli ,et sa sellisesse "rühmitusse" kuulud!
Tundub,et pool klubi oli selle laeva peal oleks pidanud kuskile kirjutama ja kokku saama polegi kedagi näinud omateada ainult foorumis räägib.Hommikul öeldi jah,et torm oli kui alumiiniumist ärkasin.
Ohjahh, siia peaks miskise mõistliku seksuaalse orientatsiooni tsensuuri tekitama.....
Ega neist "ehitajatest" puudust pole, laevas moodustavad nad samuti põhilise meelelahutusprogrammi kui rootsi pensionäridega võidu limbot tantsivad ja Saaremaa valssi laualavad karaokes.....Tallinki enda meelelahtusprogramm ei saa sellele ligilähedale ka...
Karl,arvata oli ,et sa sellisesse "rühmitusse" kuulud!
rauntz Kirjutas:Püha müristus, kuhu ma sattunud olen? Mehed, mul on tunne, et te varjate minu eest mingit olulist saladust :
Jepp, meil on siin alafoorum ka eraldi kuhu saavad siise ainult mitte AMG mehed ehk stock mootoritega, vot kui sa seda näeksid.....kus seal käib alles elu
Ma pole ka peale viimast korda tilkagi võtnud
Kuigi vahel mõnel mitteeritiilusal hommikul olen mõelnud küll, et nüüd aitab... Aga noh... Mh.. Pole seda püsivust niipalju. Nii et kummardus nendele, kes suudavad