19-10-2008, 11:36 PM
Kas võiks mõned targemad anda nõu minu probleemidele.
1.automaatkasti käiku näitav tuli ei pole võtsin lahti tundus nagu oleks seal valgus kaabel aga ei uurind edasi.
2.Päikse sirmide tuled ei põle.
3.Pagasi sisesed tuled ei põle pinrid kaitmsed kõik näiliselt terved.
4.Pagasiluuk ei lähe vaakumiga kinni.
5.Mootoril kaob soojast peast tõmme ära ja hakkab vahele jätma.(mitte alati)vihmase ilmaga tundub asi nagu veel hullem olevat.
6.Mis lüliiti on käigukasti ja laeka vahel kus on kujutletud isted ja mingi jooneke peatoe juures.
7.Kui uksed lähevad vaakumiga kinni laseb pagasist üks lahtine voolik susinal nagu rõhu välja peabki nii olema ?
8 Kas pagasiluuk käib lahti ainult lukulevajutades mulle tundub nagu oleks numbri tulede juures kas üks nupp nagu paljudel autodel.
9. Tagaistujate keskmisest soojenduse konsoolist ei tule sooja ainult külma.
Äitäh kui keegi oskab mõnele asjale vastata
1.automaatkasti käiku näitav tuli ei pole võtsin lahti tundus nagu oleks seal valgus kaabel aga ei uurind edasi.
2.Päikse sirmide tuled ei põle.
3.Pagasi sisesed tuled ei põle pinrid kaitmsed kõik näiliselt terved.
4.Pagasiluuk ei lähe vaakumiga kinni.
5.Mootoril kaob soojast peast tõmme ära ja hakkab vahele jätma.(mitte alati)vihmase ilmaga tundub asi nagu veel hullem olevat.
6.Mis lüliiti on käigukasti ja laeka vahel kus on kujutletud isted ja mingi jooneke peatoe juures.
7.Kui uksed lähevad vaakumiga kinni laseb pagasist üks lahtine voolik susinal nagu rõhu välja peabki nii olema ?
8 Kas pagasiluuk käib lahti ainult lukulevajutades mulle tundub nagu oleks numbri tulede juures kas üks nupp nagu paljudel autodel.
9. Tagaistujate keskmisest soojenduse konsoolist ei tule sooja ainult külma.
Äitäh kui keegi oskab mõnele asjale vastata