Postitused: 56
Teemad: 2
Liitus: Oct 2007
19-08-2008, 03:18 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 19-08-2008, 03:39 PM ja muutjaks oli auto.)
Tahaks siis teada saada kuidas w124 armatuuris olevad kõlarite juurde pääseks.Kas keegi võiks pildi anda kaitseploki kaitsete kohta,sest mul ei ole autol seal karbi peal üldse midagi ja ei tea mis kaitse mida teeb
. Järsku ükskord enam nuppude,kellade ploki juures enam üldse valgustus ei töödanud.Muidu need vea tuled töötavad ilusti.
Postitused: 505
Teemad: 30
Liitus: Nov 2005
Maine:
0
urgitsed lapiku kruvikaga õrnalt nood liistud ära, mis katte servas näha, nende all on kruvid.
kus kohast need liistud ?
võib-olla ise olen nii dummie,et aru ei saa.
kui ma nüüd õieti aru sain,et kas siis kõlari katete ääres olev liist maha võtta ?
aga keegi armatuuri ja nupude valgustusega oskab aidata ?
24-08-2008, 12:37 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 24-08-2008, 12:44 AM ja muutjaks oli auto.)
ei tahaks nagu uskuda,et kõik pinrid otsa said
akna lülitite omad kah ei tööta üldse ja see kellade valgustus kah mitte lakkasid järsku kõik töötamast
Postitused: 5,236
Teemad: 150
Maine:
20
Kas kaitse jebib või reostaat, see millest saad valgustuse eredust regulida, mudi seda.
valgustust ja eredeust regullimisn nupp ?
kus see veel asub ?
Postitused: 81
Teemad: 4
Liitus: Jan 2006
Maine:
0
See on see nupp, kust saab alumise odomeetri näitu nullida teda sisse vajutades. Keerates saab sellega näidikute/lülitite pirnide valgustugevust reguleerida. See reostaadi kulumine on vanade masinate tüüpviga.
mis asi see reostaat on ?
Maine:
20
Vabandust mu otsekohesuse pärast, kuid: kas sa üritad meid lollitada, pole elus ühegi autoga kokku puutunud, oled naisterahvas või lihtsalt blond? Su küsimused on.......kuidas nüüd öelda......kohati nagu kohtlased....
mul pole ennem mersut olnud ja teistel autodel ju seda reostaati ei ole ju sellepärast tahangi teada mis asi see on või teistel autodel on see teise nimega
Maine:
20
Reostaat kui selline ei esine ainult autodel, ka muus eluvaldkonnas :-)
Kui kinos käid, siis seal ka valgus vaikselt kustub tänu reostaadile jne.
Ok, loe mis Kriipc kirjutas, see ongi reostaat.
kriipc Kirjutas:See on see nupp, kust saab alumise odomeetri näitu nullida teda sisse vajutades. Keerates saab sellega näidikute/lülitite pirnide valgustugevust reguleerida. See reostaadi kulumine on vanade masinate tüüpviga.
proovisin seda aga funkama ei hakkanud kas nende valgusutste jaoks on kah mingi kaitse olemas ja kui on siis mis numbri all see on
Maine:
20
Kas logistasid/mudisid korralikult seda nuppu? Kui kulunud siis ainult keeramisest ei aita, vajuta korduvalt sisse ja kruti vasakule-paremale.
Kaitsmekaane all paber kus kirjas mis on mis kaitse, ühel pool saksa keeles ja teisel pool inglise keeles.
vot selles ongi asi,et mul ei ole neid nii saksa või ingliskeelseid sellepärast teema alguses küsisin kah,et kellegil skeemi ei ole selleks
Aga jah kuidas muidu keerata ja kas süüde peab täiesti sees olema ja mootor töötama või piisab kah sellest kui üks nõks ennem käivitust põlema peaks ?
Postitused: 81
Teemad: 4
Liitus: Jan 2006
Maine:
0
Kaitsme number on 3 (8A). Kaitsmeploki ülemises reas vasakult neljas pesa. Valgustus läheb põlema koos gabariitide/lähitulede sisselülitamisega. Võtme asend süütelukus pole üldse oluline.