Postitused: 5,241
Teemad: 150
Liitus: Nov 2005
Maine:
20
Ei ole see ABS-i puudumine mitte väga uskumatu, sama aasta Sprinteril sama "mure".
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Postitused: 798
Teemad: 83
Maine:
0
108CDI-le tuli lisana tellida ABS
Postitused: 38
Teemad: 2
Liitus: Feb 2008
Maine:
0
oman samasugust elukat... ja mul vähemalt veojõu kontroll olemas ja seda ABS'i kui aus olla küll taga ei nutaks... väga ebameeldiv asi on, Vito bussil see ABS.
mu omal vähemalt toon klaas on olemas ja elektri aknaid ajan ise ka taga... ja üks lisa ju vitodel enamasti veel... peegli soendus ja udutuled(niiöelda valgustus pakett)
nii aga sport rooli ei taha osta mu käest??? üks on üle... see mille ma maha kruttisin kuskil ostu/müügi osas interjöri all on rohkem juttu ka tollest.
Postitused: 5,241
Teemad: 150
Maine:
20
Väga imelik väide jahh, et ABS saatanast......
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Postitused: 38
Teemad: 2
Liitus: Feb 2008
Maine:
0
ma vanakooli mees ja ma oskan sõita ja abs on minujaoks igal masinal üleliigne... ning tui tui tui pole kogu oma sõidu kogemuste juures avarii kogemust, ega auto juhitavuse kaotamis kogemust veel saanud... kuigi mul on raske jalg ka libedaga. Aga jah kisub ju natuke OT'ks ära see siiski hoopis teise inimese teema ja autost rohkem
Postitused: 45
Teemad: 7
Liitus: May 2007
Maine:
0
edu ja jõudu bussi heitamisel. üks vito mees rohkem seltsis :cool_rsvd:
Postitused: 12
Teemad: 1
Liitus: Apr 2008
Maine:
0
Saan täiesti aru, et ei soovitata kunstnahka istmele ja seljatoele, millega istuja kokku puutub. Minu omad kogemused ütlevad, et selle nahaga ei juhtu seal midagi, oleneb muidugi istujast. Mõni tõesti hõõrub ennast sinna naha sisse! Ma olen ennegi teinud....Mazda MX6 -le sai tehtud hele kunstnahk sisu.....ülikena:tongue:. Ja kusjuures sinna naha alla ei saanud liimiriiet, mis seekord sai sinna pandud!
Ja kui peakski katki minema, teen uue, selles ei ole midagi keerulist!:biggrin:
??? Kas keegi teab, kas Vito külje aknad, keskmised, on liimitud???
Muide, bussil on 8 kohta
Postitused: 45
Teemad: 7
Liitus: May 2007
Maine:
0
peaks olema jah liimitud. Vähemalt minu omad oli.