Postitused: 3,894
Teemad: 80
Liitus: Nov 2005
Maine:
8
Lihtsalt igav on, und pole, telekast jamad filmid, foorumisse ka keegi midagi põnevat pole kirjutanud?
Mis peletaks igavuse?
M.O.T.T
If you want to make God laugh, tell him your future plans
Postitused: 5,236
Teemad: 150
Maine:
20
Andsin sulle ju neli mängu :-)
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Postitused: 526
Teemad: 64
Liitus: Nov 2006
Maine:
0
Pane silmad kinni ja loenda Mercedeseid mis toodetud kunagi.... alates esimesest kuni viimaseni .
Postitused: 5,236
Teemad: 150
Maine:
20
Mine mängi ämmaga kaarte!
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Postitused: 1,848
Teemad: 20
Liitus: Feb 2007
Maine:
5
töötab, päris huvitav asi tundub!
Postitused: 798
Teemad: 83
Maine:
0
...Ma lõõõõbus õlle pruulija, hõissa ja hõisssssa. Ma pruulin õõõlut lauluga, hõissa ja hõissa. kui õõõõõõlu vaadis vahutab, hõissa ja hõissa. Siis tean et varsti ta valmis saab, siis juua saab, siis juua saab. Meid õlu alati kosutab, joon kõikide terviseks ma.......ahoi!!!!
Maine:
8
kalacompany Kirjutas:Pane silmad kinni ja loenda Mercedeseid mis toodetud kunagi.... alates esimesest kuni viimaseni .
Proovin püüdlikult lugeda kuid, aegajalt viskab mõne BMW sekka ja vahest audisi ka.
ad:
Hakkan Discovereid vahtima
M.O.T.T
Maine:
8
Peale õllepruuliat on nii mõnigi mees ära kustunud..
aga see ei sobi, hommikul vara laevale.
M.O.T.T
Postitused: 798
Teemad: 83
Maine:
0
Kes hommikuti laev läeb see asjata ei longi. Parampapaa, parampapaa...just hommik selleks ongi!