Postitused: 68
Teemad: 4
Liitus: May 2007
Maine:
0
Võib mõlemat olla. Selge muidugi see, et uks vahelt kinni on, pead palju kõvemini röökima et inimesed sind teises toas kuuleks.
Postitused: 5,236
Teemad: 150
Liitus: Nov 2005
Maine:
20
Pensupaak selle heli kinni püüabki, vanematel Mersudel enamustel see mure. Surfa vanas foorumis, minu mäletamist mööda seal oli juttu kuidas sellisesse autosse tümmi ehitada (äkki Blaze oli teema autor?).
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Postitused: 855
Teemad: 16
Liitus: Dec 2006
Maine:
0
123-l ehitasin vaba-õhk tüüpi bassikõlari näiteks med. karbi kohale taha aknalauale. Ei oska öelda, kuidas kutsikas see asi võimalik on kuid mul andis küll kena effekti, bassikõlar ikkagi salongis... 400W on max võimsus ning mis olulisem, diameeter 10". Natuke tuli plekki ka lõigata-väänata kuid õige pisut aint.
perpetum mobile
Postitused: 156
Teemad: 9
Liitus: Oct 2006
Maine:
0
lihtsam variant... eemalda esmaabi karp.... ja tee selle asemele korralik kate peale... piisab täielikult... veel et paneeli selle all peab ka lõikama....
Postitused: 5,236
Teemad: 150
Liitus: Nov 2005
Maine:
20
hannes_s Kirjutas:Karl Kirjutas:Pensupaak selle heli kinni püüabki, vanematel Mersudel enamustel see mure. Surfa vanas foorumis, minu mäletamist mööda seal oli juttu kuidas sellisesse autosse tümmi ehitada (äkki Blaze oli teema autor?).
vana foorumi teema jääb sama moodi poolikuks. pakutakse ideid, aga konkreetse lahenduseni ei jõuta. näiteks inventeri viimine salongi. (esmaabikasti tahaks ma ikka originaal kohta jätta)
Tegelikult oli seal ka teema kus ikka lõpuni ka tehtud, ei suuda ka leida.
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...