27-09-2007, 10:56 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 27-09-2007, 10:59 PM ja muutjaks oli nuff.)
Kas keegi on lasknud teha aslongi keemilise puhastuse (mitte kuiva)? Kuidas see mõjus elektrisüteemile? Ma ei ole lasknud seda veel oma MB-le teha, kuid on plaanis. MB esindus ütles, et kui puhastada, siis ainult kuivalt. Et märjaks ja isegi niiskeks ei tohi mitte mingil juhul teha, sest salongi polstrite all on juhtmed ja muu juhtemetga seonduv (võim on pagasiruumis polstri taga) ja niiskus on elektrisüsteemile rohkem kui halb.
MB keskus küsis minult salongi pesu kohta siis, kui elektri murega sinna helistasin, et kas olen lasknud teha. Ma ei ole lasknud salongi puhastada, aga on plaanis.
Kas tõesti on asi nii tõsine?
Päris kuivalt ei saa ju heledat veluuri puhtaks. Ikka oleks vaja pisut niisutada või aurutada, või ma ei tea, mida selleks tehakse. Mu teistel autodel pole pärast salongi keemilist puhastust midagi juhtunud. Niisked on küll olnud, kui kätte olen saanud.
MB keskus küsis minult salongi pesu kohta siis, kui elektri murega sinna helistasin, et kas olen lasknud teha. Ma ei ole lasknud salongi puhastada, aga on plaanis.
Kas tõesti on asi nii tõsine?
Päris kuivalt ei saa ju heledat veluuri puhtaks. Ikka oleks vaja pisut niisutada või aurutada, või ma ei tea, mida selleks tehakse. Mu teistel autodel pole pärast salongi keemilist puhastust midagi juhtunud. Niisked on küll olnud, kui kätte olen saanud.