Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Auto sidumine äpiga
Auto ei saa äpiga ühendust. Tootmis aasta on 2015 september. Auto24.ee lehel on müügis aasta 2015 auto, tundub vanemate tuledega ja saab äpiga ühenduse. Mis võiks olla probleem? Esindusest ei osata isegi auto infot leida ja olen neile juba 10 korda muret seletanud.
Vasta
Sama mure mitme telefoniga?

Minul ravis telefoni mitteühendumise telefoni tarkvarauuendus...
Vasta
Mul kadus ka augusti alguses interneti api ühendus ära. Ütleb,et Data connection temporarily not available. Kuna seda on ajutiselt mõneks päevaks iga aasta juhtunud ei näinud asjas erilist probleemi. Nüüdseks läheb juba kolmas kuu ja otsustasin klaasmajja asja uurima minna. Ja nüüd järgneb täielik shokk: need seal ei tea sellisest mercedes benz apist midagi, polnud kuulnudki. Võtsin seltsimehel nööbist kinni, tirisin autosse ja näitasin puust ja punaselt asja ette. Vaatas nagu mingit ilmutust ja polnud sellist asja varem isegi unes näinud. Mercedes Me näiteks töötab ideaalselt. Siit küsimus suurele ringile, kas keegi teab selle probleemi kohta midagi või kuidas teie autodes sellega seis on?
numerus stultorum, infinitus est
Vasta
Mul on küsimus, miks seda äppi kangesti vaja on? Mul on üks teine auto millega iga päev sõidan ja äpp on ka telefonis. Android. See töötab vahelduva eduga, kui tahab siis töötab ja kui ei taha siis ei tööta. Mida ma sealt äpist vaadata saan. Sõitude ajalugu, mitu km, mitu liitrit kütust kulus, palju sõit maksis (olen eelnevalt sisestanud kütuse hinna). Samas mis see teadmine mulle annab? Hoolduste tegemise värk selles äpis ei tööta, äpi arvates on kõik hooldused tegemata. Ühesõnaga see äpp on nagu on, kui seda mul ei oleks, siis ei juhtuks ka midagi. Seega, miks äpp nii oluline teile on?
Vasta
(25-10-2024, 10:05 PM)kaupo51 Kirjutas: Mul on küsimus, miks seda äppi kangesti vaja on? Mul on üks teine auto millega iga päev sõidan ja äpp on ka telefonis. Android. See töötab vahelduva eduga, kui tahab siis töötab ja kui ei taha siis ei tööta. Mida ma sealt äpist vaadata saan. Sõitude ajalugu, mitu km, mitu liitrit kütust kulus, palju sõit maksis (olen eelnevalt sisestanud kütuse hinna). Samas mis see teadmine mulle annab? Hoolduste tegemise värk selles äpis ei tööta, äpi arvates on kõik hooldused tegemata. Ühesõnaga see äpp on nagu on, kui seda mul ei oleks, siis ei juhtuks ka midagi. Seega, miks äpp nii oluline teile on?

See on äpp milles on internetradio, weather, navi poi rakendus millesse on telefoni navist võimalik mercedes me kaudu saata autonavigaatorisse juhised ilma,et peaks ükshaaval tähti toksima jne. Ja kõik see hoolduste värk töötab üle mercedes me ideaalselt. Sõitude ajalugu jms. on hoopis muu teema. Tundub,et räägime natuke erinevatest rakendustest.
Vasta
Mis äpp see siis on?

Kas tootja arvates see üldse peaks äpimaailma mõttes nii ürgse autoga suhelda oskama?
Vasta
Minu puhul oli tegu Peugeotiga ja selle autotootja äpiga. Ma siis kasutan juhust ja oponeerin vrepsile.
Raadio on igas autos olemas, saab suisa eri raadiojaamu kuulata. Kui oled podcasti mees, siis on väheke keerulisem. Ilmateate jaoks on mitmeid äppe telefonis. Navigeerimise jaoks kasutan ma waze äppi ja on maitseasi, kas waze töötab telefoni ekraanilt ja telefon on asetatud hoidikusse või lasen waze auto enda multimeedia ekraanile. Paari aadressi toksimine palju aega ei võta.
Vasta
(26-10-2024, 06:14 PM)kaupo51 Kirjutas: Minu puhul oli tegu Peugeotiga ja selle autotootja äpiga. Ma siis kasutan juhust ja oponeerin vrepsile.
Raadio on igas autos olemas, saab suisa eri raadiojaamu kuulata. Kui oled podcasti mees, siis on väheke keerulisem. Ilmateate jaoks on mitmeid äppe telefonis. Navigeerimise jaoks kasutan ma waze äppi ja on maitseasi, kas waze töötab telefoni ekraanilt ja telefon on asetatud hoidikusse või lasen waze auto enda multimeedia ekraanile. Paari aadressi toksimine palju aega ei võta.

Mida siin oponeerida on?  Ma ei algatanud ju diskussiooni teemal mida keegi eelistab. Selle telefonivärgiga olen väga hästi kursiis ja juhendamist ei vaja. Samuti olen autoraadio ka üles leidnud aga kuna mul pole mingit huvi kohalike raadiojaamade vastu siis kuulasin interneti raadiot. Küsimus oli konkreetse rakenduse kohta mis on konkreetses autos ja eelnevalt töötas ideaalselt. Pealegi paari aadressi tokisimine näiteks 150km/h kiirteel pole just kõige mugavam tegevus, no alternatiiv oleks muidugi häälkäsklused aga minu (sõprade väitel) lõunaosariikide aktsendist ei saa see värk alati aru. Samuti olen nõus,et waze on maitseasi aga mulle ei meeldi, jeden das seine. Aga Peugotidest ei tea ma paraku midagi.
Vasta
Kas see mureks olev äpp on Mercedes-Benz Connect:
https://play.google.com/store/apps/detai...roid&pli=1

Või mõni teine?
Vasta
(27-10-2024, 01:05 PM)v6sa Kirjutas: Kas see mureks olev äpp on Mercedes-Benz Connect:
https://play.google.com/store/apps/detai...roid&pli=1

Või mõni teine?

Lingil olev app on Mercedes Me connect app mis installitakse telefoni ja tõõtab mul normaalselt. Probleemne rakendus on auto enda audio seadmes olev interneti app. Selle avamiseks tuleb auto seadmes avada vastav aken. Üritasin siia pilti üles laadida aga mõistusest jääb puudu ja ei õnnestunud.
https://youtu.be/RWx7lO1HqgI Selles videos 8.55 näitab seda. Mercedes Benz Apps.
Vasta
COMAND on uuendatud?
Vasta
(27-10-2024, 02:16 PM)v6sa Kirjutas: COMAND on uuendatud?

Peaks olema viimane tarkvara aga kuna kohalik klaasmaja ei tea asjast midagi siis on see guugli infol põhinev arvamus.
Vasta
(09-10-2024, 04:08 PM)MBw205 Kirjutas: Auto ei saa äpiga ühendust. Tootmis aasta on 2015 september. Auto24.ee lehel on müügis aasta 2015 auto, tundub vanemate tuledega ja saab äpiga ühenduse. Mis võiks olla probleem? Esindusest ei osata isegi auto infot leida ja olen neile juba 10 korda muret seletanud.

Tere! Usun, et viga on 3G sides. Sinu auto kasutab 3G sidet ja seda enam ei uuendata, sellepärast ei saagi uuendada. Kas Mercedes Me töötab häireteta? Kõik võimalikud lisad Töötavad? 2015 a. autod põhiliselt 3G leviga.
Vasta
(05-11-2024, 07:51 PM)porikas68 Kirjutas:
(09-10-2024, 04:08 PM)MBw205 Kirjutas: Auto ei saa äpiga ühendust. Tootmis aasta on 2015 september. Auto24.ee lehel on müügis aasta 2015 auto, tundub vanemate tuledega ja saab äpiga ühenduse. Mis võiks olla probleem? Esindusest ei osata isegi auto infot leida ja olen neile juba 10 korda muret seletanud.

Tere! Usun, et viga on 3G sides. Sinu auto kasutab 3G sidet ja seda enam ei uuendata, sellepärast ei saagi uuendada. Kas Mercedes Me töötab häireteta? Kõik võimalikud lisad Töötavad? 2015 a. autod põhiliselt 3G leviga.

Mercedes Me töötab ilusti. Ise jõudsin ka guugli abil järeldusele,et probleem on 3G sides. Terve internet on mercedese kohta selleteemalist sõimu täis.
Vasta
(05-11-2024, 07:51 PM)porikas68 Kirjutas: Tere! Usun, et viga on 3G sides. Sinu auto kasutab 3G sidet ...

Kas seda 2G ühendust peale suruda ei anna? Või 4G peale uuendada mingi klotsi lisamisega?

3G on juba paiguti maha võetud:
https://www.telia.ee/uudised/telia-teeb-...lgemiseks/
Vasta
Tegelikult on kõige selle jama taga mercedes benz tootja kes olevat välja lülitanud oma 3G serveri, mis iganes põhjusel. Niipalju kui mina aru saan pole server lihtsalt leitav internetis. Auto ise saab ju internetiühenduse üle telefoni bluetoothi ja pole oluline mis võrku telefon kasutab. Huvitav on, et töötab Mercedes Me ühendus autoga mis käib ju ka läbi serveri. Samuti toimib emergency call süsteem.
Vasta
Aga mis nimelt sul mercedes me-l töötab? Kas saad lisateenuseid kasutada või juurde osta? Vaevalt. Pere teisel autol töötab ka veel mercedes me, tänu sellele, et litsents veel kehtiv, aga uuendada enam ei saa. Peale litsentsi lõppu saab vaadata ainult küttekulu, service ajalugu, läbisõitu ja muud nipet-näpet. Kurb on see, et isegi eel-soojendust enam läbi telefoni sisse-ja väljalülitada ei saa.
  Aga see äppiraadio on küll hea- tohutult erineva muusika jaamu, enda lemmik 70-80 rocki jaam, samuti ägedad punkrocki jaamad, ühesõnaga lõputu valik ja viimasepeal kvaliteediga.
Vasta
(08-11-2024, 06:55 PM)porikas68 Kirjutas: Aga mis nimelt sul mercedes me-l töötab? Kas saad lisateenuseid kasutada või juurde osta? Vaevalt. Pere teisel autol töötab ka veel mercedes me, tänu sellele, et litsents veel kehtiv, aga uuendada enam ei saa. Peale litsentsi lõppu saab vaadata ainult küttekulu, service ajalugu, läbisõitu ja muud nipet-näpet. Kurb on see, et isegi eel-soojendust enam läbi telefoni sisse-ja väljalülitada ei saa.
  Aga see äppiraadio on küll hea- tohutult erineva muusika jaamu, enda lemmik 70-80 rocki jaam, samuti ägedad punkrocki jaamad, ühesõnaga lõputu valik ja viimasepeal kvaliteediga.

Töötab veel kauglukustus, auto asukoht, guard360. Mercedes Me saadab autosse naviseadme jaoks sihtkoha aadressi aga auto ise seda tänu sellele jamale enam kätte ei saa. Eelsoojendust ei saa enam kasutada ka uuemate mudelite omanikud.
Meeldiv on lugeda, et leidub veel inimesi kes oskasid hinnata äppiraadio häid omadusi. Kas Sul see veel tõesti töötab?
Vasta
(09-11-2024, 02:35 PM)vreps Kirjutas:
(08-11-2024, 06:55 PM)porikas68 Kirjutas: Aga mis nimelt sul mercedes me-l töötab? Kas saad lisateenuseid kasutada või juurde osta? Vaevalt. Pere teisel autol töötab ka veel mercedes me, tänu sellele, et litsents veel kehtiv, aga uuendada enam ei saa. Peale litsentsi lõppu saab vaadata ainult küttekulu, service ajalugu, läbisõitu ja muud nipet-näpet. Kurb on see, et isegi eel-soojendust enam läbi telefoni sisse-ja väljalülitada ei saa.

Töötab veel kauglukustus, auto asukoht, guard360. Mercedes Me saadab autosse naviseadme jaoks sihtkoha aadressi aga auto ise seda tänu sellele jamale enam kätte ei saa. Eelsoojendust ei saa enam kasutada ka uuemate mudelite omanikud.
Meeldiv on lugeda, et leidub veel inimesi kes oskasid hinnata äppiraadio häid omadusi. Kas Sul see veel tõesti töötab?

Hetkel veel töötab, sest litsents kehtiv, saan ka kõiki teisi tellitud lisasid kasutada, aga paari nädala pärast lõpeb litsents ja siis pidu läbi. Aga väga ei põe, sest auto läheb vahetusse. Tean, et osadele autodele on võimalik osta mingi muundur, läbi mille pidi jälle kõik toimima saama, hind 350-500 eurikut. Aga samas on öeldud, et kõigil mudelitel ei hakka see toimima. Igatahes paras jama.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Abi auto hindamisel allan1000 5 923 06-04-2023, 09:50 PM
Viimane postitus: v6sa
  USA auto ost Holari 2 2,227 23-07-2020, 07:18 AM
Viimane postitus: .Alar.
  Läti registris oleva auto ostmine + piirangute puudumise kontroll [HA-8181 -> 55GGG ] nostromo 17 15,279 24-07-2019, 08:44 PM
Viimane postitus: nostromo
  Jaapanist auto ostmine janek126 20 33,039 01-04-2019, 02:40 PM
Viimane postitus: swrt2002
  Auto müük firmalt eraisikule ja eraisikult omakorda eraisikule? nostromo 13 10,838 26-04-2018, 04:03 PM
Viimane postitus: Holari
  Auto müümine Saksa (transiitnumbrid + kindlustus)? nostromo 7 7,147 10-04-2018, 05:41 PM
  Auto jälgimise süsteemi pakkumine klubi liikmetele indrek 10 8,430 04-04-2018, 08:26 AM
Viimane postitus: indrek
  Auto müük kui registr. tunnistust pole kaasas? nostromo 11 7,383 22-03-2018, 01:22 PM
  Eestist ostetud auto (ARK-is registreeritud mootorivahetusega) Saksas arvelevõtmine? nostromo 12 8,862 10-03-2018, 02:16 PM
  Kas nüüd on siis lõplikult MB pensionäri auto kes sõita ei oska? marek 25 16,716 05-02-2018, 06:35 AM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 2 külali(st)ne