Postitused: 375
Teemad: 25
Liitus: Apr 2006
Maine:
0
mine lammarisse, ja osta mõne 124 kõik lukud koos võtmetega. ma ei trea kui palju see maksma läheb aga fordile kunagi sain tonniga ja mingi kopika eest pandi külge ka. aga uste avamiseks on kõiksugu lukuabid või siis küsi palju uus klaas maksab.......oleneb kumb soodsam on
Postitused: 3,894
Teemad: 80
Liitus: Nov 2005
Maine:
8
See lammari variant pole väga hea mõte, meru süütelukku ilma võtmeta kätte saada üsna raske, eriti kui veel rool ka lukku klõpsand.
Ukse lukk tuleb minu mäletamist mööda ära ilma, et peaks polstritki maha võtma.
Vaja ühe uksevahelt terastraat sisse ajada ja vastas olev uks lahti tõmmata.
Signat sa ei maininud, aga kui pole väga veeuputusaegne siis annab uued puldid tellida ka.
M.O.T.T
If you want to make God laugh, tell him your future plans
Postitused: 777
Teemad: 39
Maine:
6
Tuleb küll see lukk maha ilma polstrit maha võtmata, aga vist mitte tervelt(südamiku küljes on mingi pikk junn mis jääb kuhugile taha kinni) kui südamikku ei anna keerata.Pead muidugi ei anna aga "lukumehed"panevad kõik südamikud liikuma.
Auto on küürakas,ise kah mitte eriti sirge seljaga ja sõbral nimeks Quasimodo.
Maine:
8
Ukse küljepealt tõmbad kummipunni eest ära ja seal taga on 6kant võtmega keeratav polt, keerad, selle pea-aegu välja ja hakkabki link või siis südamik liikuma. Ei mäleta kumb ennem.
M.O.T.T
Postitused: 21
Teemad: 2
Liitus: Oct 2006
Maine:
0
selge... tänud... :biggrin:
<One Life Left>
Maine:
0
nonii... asjad edasi arenend... selgus nüüd uut võttit proovides et se süütele ei ei istu... kõikide muude lukkudega sobib :hump: hea seegi!
uus mure siis selline et kuida süütelukk või se südamik sealt kätte saada...praegu hämaras ei taband isegi laxu ära kuida se rooli alune kate eemaldada... kindlasti ma arvan on keegi süütelukkuga jamand ehk aitate veel mind palun... (teemax süüteluku südamiku järgi sis lasta uus võti teha)
mude suured tänud Luku-Experdi meestele meeldiva teeninduse ja kiire töö eest :biggrin:
<One Life Left>
Maine:
8
Ise pole lammutanud, ostsin uue luku ja samas lasin ka vahetada, see oli oma 5a. tagasi. Koht oli tammsaare teel, vanasti oli ta mingi ABC mis nimega praegu ollavõib ei tea, samas hoones miski teleka remont ja võtmete valmistamine, sealt luku saingi koos vahetusega.
M.O.T.T
Postitused: 848
Teemad: 40
Maine:
4
Pole kah veel sellega kokku puutunud, muud jupid enam-vähem läbi käidud...
Kui bussi vaja, siis küsi!
Postitused: 237
Teemad: 14
Maine:
0
et võta ühendust 5024722 saadab inimese kohale väänagb luku katki paneb uue südamiku. Pole tarvi ei üht poltrit puutuda.
Postitused: 78
Liitus: Nov 2006
Maine:
0
minu 124 käis süüteluku vahetamine väga lihtsalt, seal on on väike ava kuhu pead varda sisse ajama ja see varras surub klambri alla ja käes ta oligi...
Maine:
6
Truck Kirjutas:et võta ühendust 5024722 saadab inimese kohale väänagb luku katki paneb uue südamiku. Pole tarvi ei üht poltrit puutuda.
Kas see on Kadakas pesitseva Mareki nr?
Kui roolilukk peal pole siis vaata et sa seda peale ei kruti rooliga-saad ilma võtmeta kogu kupatuse kätte.Sel juhul ei pea sa abi ootama vaid lähed ise Kadakasse.
Maine:
6
boa999 Kirjutas:minu 124 käis süüteluku vahetamine väga lihtsalt, seal on on väike ava kuhu pead varda sisse ajama ja see varras surub klambri alla ja käes ta oligi...
See juhul kui saad süüteluku keerata õigesse asendisse.Ja kas seal ei ole mitte vaja kahte varrast kuna on 2 ava mitte üks-või kuidas?
Postitused: 78
Liitus: Nov 2006
Maine:
0
kaks ava on küll aga ühel on klamber mis kinni hoiab ja kui õieti mäletan siis ülemine ava on õige...
Maine:
0
tänud kõigile asi korras nüd :cool2:
uus südamik töötab nagu... nagu uus südamik ikka... :hump: hästi :biggergrin:
<One Life Left>
Postitused: 24
Teemad: 5
Maine:
0
krt mul kõik see ees....jtz, et kuidas sa siis kokkuvõttes kõike tegid?