Postitused: 189
Teemad: 15
Liitus: Aug 2006
Maine:
0
Probleem selline, et esituled on jube tuhmid... Suvel nägi veel, nüüd lumesajus muutub asi juba ohtlikuks. Pirne vaadates ei märganud midagi, nemad töötavad ikka normaalselt... Klaasid ka tuledel mõradeta ja terved, kuid näha on, et tuli on seest tolmune. Siit küsimus: Kas ja kuidas saab tule lahti (st klaasi eest), et see aastatega kogunenud jama sealt ära saada. Aitäh.
Maine:
0
Üks tule plastik aas on mul juba eelmise useri poolt ära lõhutud, katsun teist siis säästa. Aitäh!
Postitused: 3,894
Teemad: 80
Liitus: Nov 2005
Maine:
8
Kui juhtub olema kuumaõhupuhur, lase kergelt üle siis ei murdu.
M.O.T.T
If you want to make God laugh, tell him your future plans
Postitused: 126
Teemad: 16
Liitus: Mar 2006
Maine:
0
soovitan teha väike investeering ja osta tutikad tuled. ei maksa üle mõistuse palju ca 2500 eeku kokku 2tk. ise tegin selle liigutuse juba sügise hakul, kuna oli samuti näha, et õiget valgust sealt ei tule.
nüüd muretu sõit iga ilmaga :cool_rsvd:
üks kõigi ja kõik Mercedes-Benz eest
Postitused: 197
Teemad: 34
Liitus: Jan 2006
Maine:
0
Mida neist xenon pirni komplektidest arvata mida võimalik sinna orig. tule korpusesse keerata??
Peaksid vist parema tulejõuga olema.
Aga samas olen kuulnud jutte et nende pirnide kuumus pidi reflektorid kiirelt õhtale viima???
Maine:
0
Pirni vahetus mul ei päästa, reflektorid on ikka omadega lõppu jõudnud.
Teemad: 17
Liitus: May 2006
Maine:
0
RE: W124 esituled tuhmid
Mida neist xenon pirni komplektidest arvata mida võimalik sinna orig. tule korpusesse keerata??
Peaksid vist parema tulejõuga olema.
Aga samas olen kuulnud jutte et nende pirnide kuumus pidi reflektorid kiirelt õhtale viima???
...kas nende Xenon komplektidega mingeid legaalsusprobleeme polnud?
Postitused: 197
Teemad: 34
Liitus: Jan 2006
Maine:
0
Olen jah kuulnud midagi sellest aga seadusest ei leidnud otseselt midagi, seal suht keeruline otsing ka.
Kuigi usun, et kuni nad õieti näitavad siis ei ole ka ülevaatusel millegi pärast muretseda.
Aga endiselt on mu eelmine küsimus jõus...