Postitused: 4,736
Teemad: 194
Liitus: Sep 2007
Maine:
7
probleem vist köige levinud probleemiga juhtmestikuga selles mootoris
Mercedes benz w124, w202, w210, w140 , w220, w211 varuosad tallinnas kohapeal ja tellimiseks .Autoremont, plekitööd, autovärvimine
Postitused: 1,080
Teemad: 14
Liitus: Nov 2005
Maine:
4
90-ndate esimene pool oli küll õnnistatud juhtmestiku poolt. Mitte ainult MB, vaid ka Ford astus ämbrisse.
Aga proovi rüüzi näppude vahel veeretada surudes, kui krõbiseb siis isolatsioon hapu. Aga seda peaks paistma ka pihustite juhtmete pealt. Siis juhtmed omavahel lühises....õnne !
Postitused: 16
Teemad: 7
Liitus: Apr 2011
Maine:
0
Aga oskab keegi õelda, kumma anduri pealt see temperatuur armatuuri jõuab?
Postitused: 1,553
Teemad: 38
Liitus: Sep 2006
Maine:
5
Armatuuri läheb eraldi üxik pistik. See mis sul esimese anduri 1 klemmi küljes on. Juhe peax vist olema minu mäletamist mööda rohelist värvi selle musta isolatsiooni all. Pildil paistab see juhe kokku murtud. Äkki on juhe kannatada saanud või pistik oksüdeerunud. Vaata see üle ja puhasta.
R4-jadel esineb vähem lagunevat juhtmestikku, kuigi ex vanadel autodel võib olla juhtmete isolatsioon kõvax tõmbunud ja juhtmete liigutamisel praod sisse tulnud, mida mööda pääseb niiskus juhtmeni ja ajapikku roostetab juhe läbi. Ka võivad olla juhtmed kannatada saanud pistiku juurest kuna keegi on neid kunagi valesti sikutanud ja enamik kiude purux venitanud ja hilisemal liigutamisel võivad need viimasedki terved kiud alla anda.
See kehva juhtmestik on rohkem R6-te mure, vähemalt mina isiklikult ei ole näinud R4-ja (1.8, 2.0 ja 2.3 KE-Jet mootoreid pean silmas) juhtmestikku, mille isolatsioon pudenex nagu see R6-te puhul esineb. Võib-olla keegi, kes rohkemate exemplaridega kokku puutunud on, oskab mu väidet kinnitada või ümber lükata.
You can have any car you like... As long as it's a Mercedes!
Postitused: 1,553
Teemad: 38
Liitus: Sep 2006
Maine:
5
Üx asi veel. KE-Jetronicuga R4-jadel rakendub jahutusventilaator alles 100 kraadi juures. Lihtsalt teadmisex, et ei arvax, et see juba 90 pealt tööle peax hakkama.
You can have any car you like... As long as it's a Mercedes!