Postitused: 3,790
Teemad: 280
Liitus: Feb 2009
Maine:
9
Endiselt sooviks antud LED-esitulesid.
Postitused: 1,848
Teemad: 20
Liitus: Feb 2007
Maine:
5
Seal teemas klikid kasutaja nimele ja on võimalus saata e-mail talle, kui tal see veel kasutusel on. Kuigi viimane aktiivsus on pea aasta tagasi, lootus sellise hinnaga neid saada vast on väike.
Postitused: 2,407
Teemad: 122
Liitus: Nov 2005
Maine:
12
Olen ise viimasel ajal päris palju asju Alist tellinud ja kõik on ilusti kohale jõudnud kuu aja jooksul. Julgelt soovitan.
“A Mercedes-Benz needs to look like a Mercedes-Benz. And another thing that’s just as important is harmonious model progression: the next model should never make the previous models look old.”
Postitused: 3,790
Teemad: 280
Liitus: Feb 2009
Maine:
9
Selge-katsun leida aega süvenemaks millised 11/2006 mudelile täpselt/kindlalt sobivad. Peaks vist sobima ka nende väljaulatuvate ribadega 2014 facelift karbid kui Brabuse esiots?
Ma ei saanud esmapilgul aru kas originaalid vöi Hiina koopiad-koopiate kohta veidi kröbedad hinnad nagu ca 300-500 USD/1 karp ehk paar 600-1000 USD?
Liitmine originaal elektrisüsteemiga nö Plug&Play ma loodan ehk vastavad otsikud olemas?
Postitused: 1,848
Teemad: 20
Liitus: Feb 2007
Maine:
5
Üks soovitus aliexpressist tellides on korralikult lehekülgede kaupa lugeda "feedback"-i. Inimesed on nii õnnelikud kui kauba kätte saavad ja kohe kiidavad. Endal täpselt sama lugu sellega olnud. Kell-salakaamera- kell valetab päeva möödudes 3-4 tundi. Liikumisanduriga kaamera töötab nii kuidas ise soovib. Teine asi oli autosse kaamera. Kui liikumissensor ja löögiandur väljalülitatud, siis toimis enam vähem korralikult aga ka mitte alati.