08-09-2012, 02:19 PM
No minul on selline mure, tulin mina Rakverest maale, jätsin auto kaheks päevaks seisma. Hakkan siis kahe päeva pärast autot käivitama kõik nagu ilus ja hea, hakkan sõitma tunnen, et kuidagi liiga hea! Varem oli mul nii et kui kickdowni vajutasid siis poos 3 tuhande juures jõu kinni. Sõitsin mina siis edasi auto käis ikka supper hästi edasi, kõik toimis korralikult varem oli max kiiirus 140 aga nüüd väänasin pillist 200 välja. Jõudu oli ühesõnaga meeletult. Ja erinevus oli ka see veel et sellel mootoril tuleb seda müra väheke salongi siis, mootori müra erinevus oli ka, hääl oli palju mahedam ja vaiksem kui enne. Äkki keegi sai aru mis ma siia kirjutasin, Ühesõnaga on probleem selline et kui külmalt auto tööle panen on jõudu palju aga kui suretan korra välja ja siis uuesti pole jälle jõudu ja poob jälle kickdowniga kinni. Oskab äkki keegi midagi samal teemal kaasa rääkida, muidugi järgmine nädal viskan pillile arvuti ka järgi ja vaatan mis see näitab! Vb on kellegil sama mure olnud Tervitustega Kaur