Postitused: 5,236
Teemad: 150
Liitus: Nov 2005
Maine:
20
Taksovariant sõitis just minut tagasi mööda töö juurest,teisi ei näinud.:cool_rsvd:
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Maine:
20
Repotaaz sündmuskohalt jätkub,nüüd läks teine.:lol:
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Maine:
20
Ok,ma lõpetan repotaazi,neid juba hulgem läinud siit.
Postitused: 82
Teemad: 0
Liitus: Jun 2006
Maine:
0
Sõitis üks nendest täna päris pikalt mul sabas Pärnu vahel, mõtlesin pikalt et mis masin see selline on, oli väga "safety car" moodi aga näe millega siis hoopis tegu oli.
MobileSPA
autopesula
TEL: 5110767
Postitused: 8,228
Teemad: 99
Maine:
36
Käisin lõuna ajal päälinnas ja õnnestus ka mõned ära näha.
Kaks autotäit pilusilmseid härrasmehi oli Lootsi tänaval, pildistasid ennastunustavalt Admirali pubi.
Linnast pagedes tuli vastu üks Sprinter tühja treileriga ning kaks üsna varustatud G-d. Kõigil kolmel peal reisukleepsud.
Postitused: 42
Teemad: 4
Liitus: Apr 2006
Maine:
0
Eila õdagu kella viie paiku, vedeles Radisoni ees kolm Sprinterit ja neli G-d. Kuid E-si pol´d nagu kuskil näha? Vist olid alles tulemas?
I´m not a gynecologist, but I´ll take a look
Postitused: 1
Teemad: 0
Liitus: Oct 2006
Maine:
0
Viieks olid autod kohal, Radissoni kõrval parkimismaja kõige ülemisel korrusel - kõik "võistlusmasinad" pargivad ainult valvega parklates. Täna varahommikul kihutasid Peterburi suunas minema, õhtul on suur etapilõpu pralle.