Postitused: 5,236
Teemad: 150
Liitus: Nov 2005
Maine:
20
Nagu näha siis palgapäev ära olnud,kuidas kiletamisega rahule jäid?
Sisu oma silmaga nüüd ka ära nähtud,päris huvitav.Tee tagumine pamper ka korda,siis täitsa ponks "kaubalift".:cool2:
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Postitused: 59
Teemad: 10
Maine:
0
11-08-2006, 03:42 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 13-08-2006, 04:57 PM ja muutjaks oli Vilumaa.)
Heh, kust sa seda juba nägid:question:
Alguses kui autole järele läksin siis nati ehmatas ära, et ruumis sees oli selline tume roheline kameelion, aga kui välja ajasin siis juba nii nagu peab. Peale seda suundusin pesulasse ja alles siis oli ILUS :hump:
Nüüd oleks ette seda avangard võre vaja, mis kohe nagu puudust tekitama ajas. Aga jah pamper ka kindlasti korda teha.
Maine:
20
Vilumaa Kirjutas:Heh, kust sa seda juba nägid:question:
Alguses kui autole järele läksin siis nati ehmatas ära, et ruumis sees oli selline tume roheline kameelion, aga kui välja ajasin siis juba nii nagu peab. Peale seda suundusin pesulasse ja alles siis oli ILUS :hump:
Nüüd oleks ette seda avantgard võre vaja, mis kohe nagu puudust tekitama ajas. Aga jah pamper ka kindlasti korda teha.
Polnud eriti raske märgata,töötan ca 10 meetri kaugusel ja suitsetamas ja lolli möla ajamas käin "Windroxis".:bigsmile:
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Postitused: 59
Teemad: 10
Maine:
0
Hmm ja sinu auto oli kus ?
Maine:
20
Vilumaa Kirjutas:Hmm ja sinu auto oli kus ?
Kodus,parklas.