Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MB E63s 2019 w213 450kw - laisad
Loen seda ja muigan, kuidas selline asi võimalik on!
"Võeti auto siis vahele ja tehti vahetus ära nii kiiresti kui võimalik ning arvele lisasoodustus."
Ehk päeva lõpuks maksid kaks korda patjade vahetuse eest veel kõigele lisaks?
“A Mercedes-Benz needs to look like a Mercedes-Benz. And another thing that’s just as important is harmonious model progression: the next model should never make the previous models look old.”
Vasta
(26-02-2026, 11:51 PM)Rolz Kirjutas: Loen seda ja muigan, kuidas selline asi võimalik on!
"Võeti auto siis vahele ja tehti vahetus ära nii kiiresti kui võimalik ning arvele lisasoodustus."
Ehk päeva lõpuks maksid kaks korda patjade vahetuse eest veel kõigele lisaks?

Ei, selle eest ei maksnud midagi, kõik hästi. Seal oli muid asju veel mida lasin teha.
Vasta
Vahepeal on tellitud uus CPC moodul Stage1 tegemiseks (kuna see lukus tehasest ja ei saa modida), ootan millal see kohale jõuab siis saab ESRacing's juba edasi tegeleda.

Sai ka autole süvapoleerimine ning Nasiol NL272 keraamika peale pandud. Poleerimine.ee oli koht kuhu viisin tegemisse, kohaga võib rahule jääda ja mees teeb asja südamega ning tõsiselt, soovitan.

Nüüd aeg suverehvid vaadata kust neid saab, sest selle masinale mida soovin saada Pirelli P-ZERO(PZ4) MO1 rehve väga laos ei hoita ning hinnad kõiguvad päris korralikult.
Vasta
PZ5 versioon peaks ka juba väljas olema.
Vasta
(12-03-2026, 02:32 PM)Oliver.L Kirjutas: PZ5 versioon peaks ka juba väljas olema.

Eestis neid veel ei leidu väga..
Vasta
Aga miks mitte Michelini Pilot Sport 4s? Neid leidub.
www.jbsolutions.ee

W205 C200 4Matic 2017 Stage 1 chip - 230hp & 420Nm.
Vasta
(13-03-2026, 11:12 AM)Bayern Kirjutas: Aga miks mitte Michelini Pilot Sport 4s? Neid leidub.

Need on head aga krdima mürarikkad. Sain õnneks teisel masinal proovida (samuti E-klass) ja rehvi müra ikka. Aga tellisin ära need pirellid , natuke üle nädala on tarne.
Vasta
(13-03-2026, 04:48 PM)laisad Kirjutas: Aga tellisin ära need pirellid , natuke üle nädala on tarne.

Mul 21" tulid u 3 päeva, aga jah eelnevate Conti Sportcontactitega mis olid toll väiksemad on vahe meeletu mürataseme osas. Ja S klass ei tohiks sisse suurt heli lasta, aga ikkagi on suur vahe. Sportlikuks sõiduks ei oska kommenteerida (S klassiga ei saa väga, pehmeke vedrustus), M5 all on PS4s mida kõik soovitavad ja ikka väga hea pidamine ja juhitavus, samas müra osas seal on kompromiss.

Eks anna teada kuidas need Pirellid teravama pilli all ka peavad, pidid olema suht pehme segu ja kiire kulumine.
Vasta
Hea pidamine = pehme segu = kiire kulumine. Seda ei muuda.
“A Mercedes-Benz needs to look like a Mercedes-Benz. And another thing that’s just as important is harmonious model progression: the next model should never make the previous models look old.”
Vasta
(15-03-2026, 03:56 PM)Rolz Kirjutas: Hea pidamine = pehme segu = kiire kulumine. Seda ei muuda.

M.O.T.T.
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Vasta
(15-03-2026, 03:56 PM)Rolz Kirjutas: Hea pidamine = pehme segu = kiire kulumine. Seda ei muuda.

Siia juurde veel pehme=vaikne
Vasta
(16-03-2026, 01:56 PM)laisad Kirjutas:

Siia juurde veel pehme=vaikne

Samas kiidetud PS4s on ju mega pidamisega ja kulub ka üsna kiirelt kuid selle juures ikkagi kisab.
Müra ikkagi rohkem mustriga seotud ja Pirellil ju foam sees kui selle variandi võtsid.
Vasta
Sai siis Stage1 tehtud, üle ootuste läks isegi. Tehase andmete poolest väänet ca 60nm rohkem aga tulemusega väga rahul arvestades, et mingit riistvara täiendust polnud vaja va CPC mooduli vahetus. Annab tunda, et auto on ekrsam..

[Pilt: 0e7c6928-2ef8-43af-bf00-5f23016fadd9.jpg]
Vasta
Väga ilusad numbrid. Kui mahti siis Haapsalus suvel mõnel kiirendusel proovida kuidas veerandil maha saab.
Vasta
1000 Nm on ikka päris karm moment siduripakkidest läbi suruda... Icon_twisted

Kolmnurk vilgub vist permanentselt, kui üle kahe varba pedaali vastu panna?
Vasta
(27-03-2026, 08:51 PM)v6sa Kirjutas: 1000 Nm on ikka päris karm moment siduripakkidest läbi suruda... Icon_twisted

Kolmnurk vilgub vist permanentselt, kui üle kahe varba pedaali vastu panna?

4wd puhul saab maha küll kui tee puhas ja norm suverehv (mul tuli samalaadse klassi pillil dünos 970Nm). 
Talvel teine teema, pehme lamell koguaeg käunub ja ka 120 pealt vajutades vilkumine ning naelad on üldse huumor, lahkuvad sealt ilmselt paari nädalaga kui pisutki vajutada:-) Ainus variant on kesk-Euroopa lamell ja hoida auto jääst eemale võimalusel.

Ahjaa muuseas on diislitel ka suht kange vääne, isegi default lahjemas seades OM656 sai stendis 860Nm.
Vasta
Ei ta vilgu midagi, käiguvahetused on läinud sujuvamaks isegi, ennem ikka esines kohti kus aju vist ei saanud aru mida täpsemalt nüüd kohe teha...

Aga rääkides nüüd sellest Pirelli Pzero4 MO1 rehvist, see on rehv, kus vahepealset varianti pole, kas meeldiv või vihkad täiega.

Esimese 50km puhul mõtlesin, et viskan minema - müra oli selline, et ei kannatanud olla, kõrvad hakkasid kumisema (olen saanud mingi erilise ande kuulmises ja kuulen helisi autodes, kus enamus ei kuule, et midagi oleks valesti). Tunne nagu tõeline plastmass oleks rehv, krobelisel pinnal igat kivikest millest üle sõitsin, see müra peegeldus salongis. Kõik internetis on kurtnud kulumise osas aga mitte müras (sain selgeks et rehvidel märgitud detsibellid on mõeldud välismüra osas aga mitte see mis salongi kajastub ehk see madal 69db on natuke petlik).
Nüüdseks ca 200km sõitnud siis asi on tunduvalt paremaks läinud, arvatavasti vajas sissesõitmist vms või siis sõiduteed on soojemaks läinud. Aga selge on see, et see rehv tahab ülessoojendamist saada,ca 20 kraadi juures on tunda, et asi vaiksem ja on nii nagu peaks (müra osas tegelt suht sama mis Michelin PS4(s) ning vahet pole). Mis selle rehvi osas mulle eriliseks teeb on selle kontakt asfalt pinnaga, see on parem kui PS4 rehvil, kui palju ei oska öelda aga seda on tunda läbi rooli - kurvides sõitmine tekitas vahepeal tunde nagu sõidaks 911'ga ning väga konkreetne on see grip ikkagist, tõsiselt hea. Veljekaitse rant ka korralik.

Kas ta oma hinda on väärt...selline 50-50 arvamus, jah ning ei, soodsam kui PS4 - 4 ratast kokku ca 150€ on kokkuhoidu aga ei tea kas see üldse teemaks oleks.. See ülessoojendamine tekitab natuke nurinat aga saan aru, et tegemist vähe teise fookus rehviga, pole mõeldud mugavuse peale vaid sõiduomadusele ehk kes otsib sellist väga head konkreetset suhet asfalt pinnaga siis soovitan aga tuleb arvestada, et see rehv vajab ülessoojendamist. Kuna auto mul päris igapäevane pole siis see kulumine minu jaoks miinus pole siis seda jätkub nii mõndadeks hooaegadeks.

[Pilt: IMG_2359.JPEG]
Vasta
Võtsid ikka PNCS rehvid (neid on ka ilma saada)? Mul pole täpselt sama auto all PS4s-ga võrdlust aga Conti Sportcontact 5P-st on meeletult vaiksemad S klassi all ja M5 all uluvad PS4s-id ikka omajagu.
Vasta
(28-03-2026, 10:49 AM)Alfonze Kirjutas: Võtsid ikka PNCS rehvid (neid on ka ilma saada)? Mul pole täpselt sama auto all PS4s-ga võrdlust aga Conti Sportcontact 5P-st on meeletult vaiksemad S klassi all ja M5 all uluvad PS4s-id ikka omajagu.

Hakkasin arvet vaatama ja tundub, et ilma PNCS’ta kuigi enda arust vaatasin seda.. Aga tuulates internetis siis need MO1 tähisega pididki sellised olema mis vajavad ülessoojendamist ja jahedamalt mürarikkamad olema..Varsti juba võin end tunda rehvispetsialistina kui iga päev uurida internetist mis nüansid iga tähisega on. 

Täna juba esimene hoiatus olemas..ei saa ikka ilma waze’ta sõita..
Vasta
Õige jutt rehvidest algabki alles siis, kui on MO tähisega rehv. MO on ikka täiesti teine maailm MB all, sellest saab aru, kui ise kogeda.
Rehv on vedrustuse osa, fakt ja vedrustuse osas võiks tehast usaldada. Ja muide MB puhul on MO loogika ju vastupidine ntx BMW ja Porsche rehvimaailmale.
Mina ei mõista Teie hukkamõistu Michelini osas, mulle jääb arusaamatuks see.
Pehme, vaikne, MO puhul õige jäikusega küljeraam, rehvikaitseserv...jnje.
Ja muide, uuematale on taas Michelin OEM rehviks.
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: