20-06-2009, 12:51 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 21-06-2009, 04:09 AM ja muutjaks oli wdb240.)
Täiesti nõus sellega,,, MB ON teistest peajagu üle. Olen ise ka vaadanud ja võrrelnud neid masinaid nii disainilt, sisult, tehnika kui ka üld ülesehituse poolest konkureerivate brändidega.Oman kogemust väga paljude erinevate markidega. Väga tugev inseneri töö ja meeletud inimtöötunnid mida on raisatud toote arendamiseks Mercedese puhul. Tihti tavainimene ei teagi ja ei peagi teadma ,millega tal tegemist on ja et kui keeruline ja innovatiivne ta auto tegelikult on. Jaapanlased on oma töökindluse rajanud sellele, et seal ei olegi midagi küljes, mis saaks katki minna . Igast nupust läheb eraldi juhe lõpp tarbijasse ja nad on jäänud truuks II maailmasõja aegsele tehnikale. Nüüd aga peavad ka nemad raha kokku hoidma hakkama ja kasutusele võtma Can võrgud, sest juhtmestikud muutuksid üüratult pikaks/kalliks ,et olla konkureeriv saksa markidega ja nendes leiduvate mugavusfonktsioonidega. Ei saaks öelda,et jaapanlane oleks töökindlam kui teeb sama kerulise masina kui Mercedes-Benz.
Ma arvan, et ükski MB omanik ei pea oma masina pärast piinlikust tundma ja häbenema seda; Kuna see on BRÄND mida on saatnud läbiaegade väärikus ,ajalugu ,pilkupüüdev disain ja ihldatavus. Iga MB omanik tunneb ennast hästi, kuna ta teab et ka tema kuulub selle täeh alla ja saab olla ju osake sellest,,,,Ja et teised on kadedad :-D kuna tal on Mercedes
Ma arvan, et ükski MB omanik ei pea oma masina pärast piinlikust tundma ja häbenema seda; Kuna see on BRÄND mida on saatnud läbiaegade väärikus ,ajalugu ,pilkupüüdev disain ja ihldatavus. Iga MB omanik tunneb ennast hästi, kuna ta teab et ka tema kuulub selle täeh alla ja saab olla ju osake sellest,,,,Ja et teised on kadedad :-D kuna tal on Mercedes