22-02-2009, 04:26 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 22-02-2009, 10:39 PM ja muutjaks oli T6nu.)
MB naistel paluks järgnevat mitte lugeda!!!
Kord jälle vaidlesid kolm sõpra selle üle, et kellel on kõige koledam naine.
Üks sõpradest ütles peale pikka vaidlemist, et see kõik mis te siin räägite on jama, lähme minu koju ja ma näitan teile koledat, tõeliselt koledat naist.
Läksidki siis kaks sõpra kolmanda juurde külla. Mees läks tuppa ja tagus kannaga vastu keldriluuki ja karjus:
"Naine tule välja!"
Naine küsis vastu:
"Kas panen koti ka pähe?"
Mees karjus:
"Loll! Ega ma sind keppida ei taha, ma tahan sind sõpradele näidata!"
Delfi naljad:
Kassimamma sättis end välja minema. Väike kiisu vaatas seda pealt ja tundis huvi, kuhu kassimamma läheb.
"Litsi lööma," kõlas vastuseks.
"Ma tulen ka," pakkus väike kiisu.
Läksidki. Istuvad posti otsas ja lõdisevad. Ilm on vilets. Vilu ja sajab. Viimaks tulebki üks isakass ja kassimamma läheb sellega minema. Väike kiisu jääb kurva näoga külmetama. Lõpus ohkab:
"Löön veel viis minutit litsi ja lähen siis koju tagasi."
"Ahh p*rse kah", ütles lits ja keeras kõhuli.
Mis moodi tunda linna peal õige naine ära.Valel on lühikesed jalad.
Mees küsib apteekrilt: "Ega teil musta värvi kondoome pole. Ma läheks surnud sõbra naisele kaastunnet avaldama!"
Kord jälle vaidlesid kolm sõpra selle üle, et kellel on kõige koledam naine.
Üks sõpradest ütles peale pikka vaidlemist, et see kõik mis te siin räägite on jama, lähme minu koju ja ma näitan teile koledat, tõeliselt koledat naist.
Läksidki siis kaks sõpra kolmanda juurde külla. Mees läks tuppa ja tagus kannaga vastu keldriluuki ja karjus:
"Naine tule välja!"
Naine küsis vastu:
"Kas panen koti ka pähe?"
Mees karjus:
"Loll! Ega ma sind keppida ei taha, ma tahan sind sõpradele näidata!"
Delfi naljad:
Kassimamma sättis end välja minema. Väike kiisu vaatas seda pealt ja tundis huvi, kuhu kassimamma läheb.
"Litsi lööma," kõlas vastuseks.
"Ma tulen ka," pakkus väike kiisu.
Läksidki. Istuvad posti otsas ja lõdisevad. Ilm on vilets. Vilu ja sajab. Viimaks tulebki üks isakass ja kassimamma läheb sellega minema. Väike kiisu jääb kurva näoga külmetama. Lõpus ohkab:
"Löön veel viis minutit litsi ja lähen siis koju tagasi."
"Ahh p*rse kah", ütles lits ja keeras kõhuli.
Mis moodi tunda linna peal õige naine ära.Valel on lühikesed jalad.
Mees küsib apteekrilt: "Ega teil musta värvi kondoome pole. Ma läheks surnud sõbra naisele kaastunnet avaldama!"