13-02-2009, 01:27 AM
R129 Kirjutas:Eriti hea on muidugi siin foorumis öelda mis on tõde, me ju oleme kõikse targemad ja see mis ühest filmist tuleb on tõsi ja teisest puha jama - jesss.
Ps minu arvamus ei ühti ei Mareku poolt pakutuga kui ka Al Core lahendusega. Ma ei tea mis seda kõike põhjustab - aga soojem on küll krt kui varem.
tänan komplimendi eest, kuid see ei ole minu arvamus, vaid teadlaste poolt tõestatud faktid ja loodusseadused. minu roll selles teemas on vaid nii palju, et valgustada pisut ka teadlaste ütlusi, et mitte pimesi uskuda mida poliitika ette serveerib. kui sa natuke avardaksid oma silmaringi (kasvõi süveneksid nendesse faktidesse) siis saaksid ilmselt teemale pihta ka, mitte a'la on natuke soojem küll...ongi soojem (sest toimub väljumine jääajast), aga mitte CO2'st ja inimtegevusest.
tundub, et sa ei taha asjast aru saada või lihtsalt ajad mingit jonni.
P.S. akadeemiku nimi on lippmaa, kui sa temast rääkisid. ma saan aru, et sa usuksid pigem savisaart kui lippmaad antud teemal? tegelikult tegeles sellega hoopis strandberg, üdini roheline, kes isegi oma kuluhüvitised viimse sendini laiaks lõi... nagu al gore, kes omab reaktiivlennukit ja suurt el.küttega basseini. aga ju selline ongi siis õige roheline mõtteviis.