12-02-2009, 12:37 AM
Ülikooli auditooriumis on loeng, lektor räägib, et arvutuste kohaselt tõmbub saja miljardi aastaga päikesesüsteem nii koomale, et elu planeedil maa muutub võimatuks. Järsku kostub üle terve ruumi karjatus! "Vabandage, mis te just ütlesite?". "Ma ütlesin, et saja miljardi aasta pärast pole enam võimalik planeedil maa elada." Ruumist:" Puuuuh.... ma kuulsin et saja miljoni aasta pärast!"
Not long ago... 700 miljonit aastat kattis tervet maakera jää, snowball effekt, ekvaatoril oli ka jää.
Tegelikult on see väga lai, väga huvitav ja väga paljudesse erinevatesse alateemadesse kalduv küsimus. Ma oma mõttelennuga tahaks kohe 5 A4 tihedalt täiskrjutada. Aga oma pea sees on seda kindlam teha
Pigem leian, et on palju muid konspiratsiooni teooriaid, mis on palju olulisemad praegu.
Not long ago... 700 miljonit aastat kattis tervet maakera jää, snowball effekt, ekvaatoril oli ka jää.
Tegelikult on see väga lai, väga huvitav ja väga paljudesse erinevatesse alateemadesse kalduv küsimus. Ma oma mõttelennuga tahaks kohe 5 A4 tihedalt täiskrjutada. Aga oma pea sees on seda kindlam teha
Pigem leian, et on palju muid konspiratsiooni teooriaid, mis on palju olulisemad praegu.