27-01-2009, 09:30 PM
Ma küll ei võrdleks R-klassi mingite jaapani imedega, mis isegi täisvarustuses ei anna sama (sõidu- ja mugavus)rõõmu välja. Liiatigi 5 liitrist mootorit ja nelivedu ei paku neist minuteada ükski. Sõita on selle autoga ülimugav ja ruumi tõeliselt palju (ka viimasel istmereal). Sõidumüra pole klassile omaselt mingi probleem. Hoolduskulude kohta ei oska suurt midagi öelda. Noh, kuna tegu ikkagi uuena miljoni ümber maksva masinaga, ei saa väga odavat varuosa oodata.V8 ilmselgelt mingi ökonoomsuse etalon pole 
Noh, kuna tegu ikkagi uuena miljoni ümber maksva masinaga, ei saa väga odavat varuosa oodata ehk tuleks aru anda, et kõik masinad vajavad kunagi suuremal-vähemal määral remonti ning selleks võiks ikka mingi varuke olla
Kusjuures, R-klass on ka mul endal silpaiiril olnud kuid see hetk jäi ta sobivast hinnaklassist välja...

Noh, kuna tegu ikkagi uuena miljoni ümber maksva masinaga, ei saa väga odavat varuosa oodata ehk tuleks aru anda, et kõik masinad vajavad kunagi suuremal-vähemal määral remonti ning selleks võiks ikka mingi varuke olla

Kusjuures, R-klass on ka mul endal silpaiiril olnud kuid see hetk jäi ta sobivast hinnaklassist välja...