16-12-2008, 07:20 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 16-12-2008, 07:23 PM ja muutjaks oli R129.)
MBw140 Kirjutas:mina pole disainer, vaevalt, et sinagi oleks aga hummer näiteks on ilusam
just mis mind häirib sellel disainil-klaaside osa suur,kõrge ja uste plekiosa madal, vastupidiselt hummeri omale, ilus oleks väiksed aknad ja uste metalliosa kõrgem....see kandilisus kandilisuseks selles mõttes ka kole nigu aga...w140 ja hummer on ka kandilised aga ikkagi ilusad, maitse asi.
disainimisest rääkides kes kirjutas, et ml, x 5 koledad kas keegi siin üldse disainiks ilusama?
ilu on vaataja silmades, aga üks hea vanasõna on selle kohta: et kaagutada ei pea veel muneda oskama. See tähendab, et ma võin Hummerit maha teha ilma et ise midagi paremat välja suudaksin mõelda.
Aga kas G on ilus või mitte - minu arvamus on selline, et G55 stiil ja hääled on ülikõvad. Tava G on kuidagi ...... Kuigi maastiku jaoks võtaks ilmselt mõne diisel variandi ja MILITARI kere ning elektrisüsteemiga. Vot need on kõvad pillid - 12 V ja 24 V süsteemid peal - varuakud, kaks genekat, öörežiim tuledele, kõrge õhuvõtt jne jne.
Muidugi kui juba G hätta jätab siis tuleks UNIMOGI poole vaadata - see on ikka über.
Iseenesest andmete järgi (tõusunurgad jne) on ML päris hea (üllatus minu jaoks) - kuid üks suur puudus on lukkude puudumine loomulikult võrreldes G-ga.
Aga kui kõige hullemaks tingmuseks on paks lumi ja mõni kord metsateed siis ei tohiks küll probleeme olla.