4506,9 Kirjutas:Ühinen siinkohal hents99 mõttega ja küsin siis veelkord ,et miks peaks ostma ML.
Olgu veel lisatud ,et minu arust on nii ML,X5,Q7 ja ülejäänud analoogid tehtudki selleks ,et naisi püüda ja poleerida oma tuhmusa kippuvat ego.
Kui tagad maasturit siis võta G-wagen või Defender.
Tundub,et mõndadele vanadele siin on maasturid saadanast
![Icon_twisted Icon_twisted](https://foorum.clubmb.ee/images/smilies/icon_twisted.gif)
,või lihtsalt kadeduse uss sisse pugenud.Endale ostsin ML-i kuna oli vaja suuremat autot(2last+träni) kui E-klass ja tingimus ,et 4x4.Esimene suur lumi tõestas,et valik on SUPPER!!! R-kioskit ma lihtsalt ei soovinud,sest ei näe sellise auto vajadust.Kaalusin ka X5-te ja olen ka sõitnud sellega(kiidusõnad),kuid 2004 ja ülesse on kallimad ja kasko on kulukam(20 vs 10 000.-).Diisel ML-i proovisin kah(270) aga see on traktor mis traktor(võrreldes sama konega E-ga).Lagunemise kohapealt, milline auto meie teedel ei lagune?Diislil on samapalju nussi ,kui teiste samamargi diislitega,mootorid ja andurid on ju samad!Küttet(500-jal) võiks ju natsa vähem minna(linn 18-19)aga on ka nagu rakett ja soojaks läheb kohe.
Mercedes-Benz teeb ikka südame soojaks ja tuju heaks!!