01-10-2008, 12:05 AM
Kulgeb nii, et varsti paistab kas ikka kulgeb. Olen isiklikult 100 ja rohkem protsenti korraliku, turvalise, kaasaegse ja hea konfiguratsiooniga ( sõitjale meeldiva või meeldejääva) raja poolt. Selge on see,et selline rada ja kompleks seal ümber maksab palju ja tänasel päeval riik seda küll ei toeta. Aga ikkagi, põhimõtteline otsus tuleks vastu võtta, mingid sammud lõpuks selles suunas otsustavalt astuda ja tegutseda. Tundub , et siiani on asi ikka pigem tahtmise ( vastuseisu) tõttu ära jäänud kui raha taha. Juttu on palju "eestlased-mootorispordirahvas" aga see on a´la jutt "Savisaar suusatajatega " pildilt. Kui keegi mingi tiitli saab siis patsutatakse õlale ja tehakse koos pilti. See mida need vennikesed oma tiitli nimel on teinud ja näinud...oi jah ma ei viitsi, närvi lähen.
Isegi Riia Bikernieki rada oma armetuses on lahe ja legendaarne. Kui ka meil oleks midagi sellist ja veelgi paremat pakkuda , oleks ka see mingil hetkel "legendaarne".
Võiks kohe pikemalt arutada seda teemat-kiruda, kiita, solvata jne aga pole kirjaniku kätt. Igaljuhul au ja kiitus inimestele kes seda kolgata teed käivad ja asjasse usuvad. Mina olen nendega...kasvõi mõtteis.
Isegi Riia Bikernieki rada oma armetuses on lahe ja legendaarne. Kui ka meil oleks midagi sellist ja veelgi paremat pakkuda , oleks ka see mingil hetkel "legendaarne".
Võiks kohe pikemalt arutada seda teemat-kiruda, kiita, solvata jne aga pole kirjaniku kätt. Igaljuhul au ja kiitus inimestele kes seda kolgata teed käivad ja asjasse usuvad. Mina olen nendega...kasvõi mõtteis.