14-03-2008, 04:41 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 14-03-2008, 04:43 PM ja muutjaks oli python.)
R129 Kirjutas:Olen vist näinud Tänukirju Pairs-Peking korraldajatelt Silberautole kui kiirtööna laipasid elustati. Ja olen kuulnud välismaalasest klientidest kes Järve rahvale pudeleid toovad hea ja kiire teeninduse eest kui enamvähem laev sõitma hakkab ja viimasel hetkel 124 siiski käima saadakse.
Nii, et .... võõrsil on alati parem vist.
Aga üldse ei vaidle vastu - probleem on Silberiga olemas, muidu poleks ju seda teemat. Eks see mõjub paljudele häirimisena aga vist kehtib veel nende meeste peas, et MB on rikkale ja kui ei jõua maksta siis .... Hea näide oli minu arust mingi jama S-i paagiga kus Silber ütles KOGU SÜSTEEMI VAHETUS. Selline on lihtsalt Daimleri filosoofia, sest kellele see auto uuena on mõeldud (ja ka vanana) sellel on sügavalt poogen kas arvel on null lõpus või mitte - peaasi et kiirelt korda saaks. Aga kes ostavad Eestis S-i. Loomulikult ei tähenda see seda, et üle peee võiks asju teha, aga nii ta lihtsalt on. MB nõuab rohkem raha kui VW või Opel.
Elu ongi ebõiglane
Seekord peaks siis pudeli viima sakslaste kellel kulus vastava info andmiseks pool päeva:lol:
Muidugi on ka mõned positiivsed kogemused silberga.