03-03-2008, 02:06 AM
Ralak - oli, on ja jääb, usu mind....
Ma lohutan ennast sellega, et velg on nii nagu ütlesid, tuju alusel miiresti muudetav asi....
Aga see on kindlasti väga väärt konditsioonis SEC...
Lihtsalt puhas rõõm on näha, et inimsed oskavad hinnata korralikus konditsioonis müüki tulevaid SEC ja neile Eestis turgu leidub, ja seda just hobiautodena..
Minu jaoks on see nn veic teine, oluliselt rohkem teretulnud seltskond, kui see, kes 70 000 kr eest ideaalselt autot otsib ja selle leidmisel sellest ka kõik välja võtab...
Ma tunnen puhastest tõuloomadest ainult puhast rõõmu! Edu!
Ma lohutan ennast sellega, et velg on nii nagu ütlesid, tuju alusel miiresti muudetav asi....
Aga see on kindlasti väga väärt konditsioonis SEC...
Lihtsalt puhas rõõm on näha, et inimsed oskavad hinnata korralikus konditsioonis müüki tulevaid SEC ja neile Eestis turgu leidub, ja seda just hobiautodena..
Minu jaoks on see nn veic teine, oluliselt rohkem teretulnud seltskond, kui see, kes 70 000 kr eest ideaalselt autot otsib ja selle leidmisel sellest ka kõik välja võtab...
Ma tunnen puhastest tõuloomadest ainult puhast rõõmu! Edu!
“A Mercedes-Benz needs to look like a Mercedes-Benz. And another thing that’s just as important is harmonious model progression: the next model should never make the previous models look old.”