24-11-2007, 11:09 PM
Mis teemal oleks konsultatsiooni vaja?Ega ma ei tea,kas olen kõige targem auto restaureerimises.Kindlasti on ka minust targemaid, aga foorumist võib vahel päris häid ideid ja lahendusi leida.Kindlasti soovitan auto taastamiskäigus enne värvimist vahetada võimalikult palju kuluvaid detaile välja nt.siduri komplekt.Kuigi ta praegu töötab ,on ta ikkagi kulunud ja vast värvitud mootoriruumis ei tahaks küll midagi suurt remontida.Ja ega nende juppide saamine muutub ka järjest raskemaks. Aknatihendid (tagumisele klaasile) tuleb asendada esiakna omaga, kuna neid lihtsalt ei saa enam tellida.Natuke ka ilusajadest.Et värvitud auto hea välja näeks ,tuleks vahetada uute vastu kõik tuled , kuna uue värvi kõrval on vanad tuled tunduvalt tuhmimad ja pleekinud.Kui võimalik (rahaliselt) ,pange originaalid.Endale tellisin varuosad.ee-st ,aga need ei istu mitte ükski ideaalselt külge. Nt.esisuunatuled on täielik naljanumber!(sorry ,kui kedagi solvasin) Tellisin ka automaalimast uued uksetihendid .Praegu hirmuga mõtlen , kas sobivad, sest vanat rahkunud tihendit küll tutikale uksele peale liimima ei tahaks hakata!Kindlasti kõikkide liistude düüblid peavad olema uued.Narmendav või lokkiv liist Mercedes-Benz küljes on kole pilt
Lahekas küsis nikeldamise-kroomimise kohta.Selle ala spetsialist on Narvas.Nimi Igor Brokk Magnum Chrome firmast.Taastas minu vana Volga tagastange ja tuled.Töö küll kallis ,kuid väga ilus tulemus.Teda peaksid tundma kõik mootorratta mehed.Kõik nad nikeldavad või kroomivad tema juures.Kui on huvi,saan ka mobla numbri anda.
Edu soovides
Merslane.
Lahekas küsis nikeldamise-kroomimise kohta.Selle ala spetsialist on Narvas.Nimi Igor Brokk Magnum Chrome firmast.Taastas minu vana Volga tagastange ja tuled.Töö küll kallis ,kuid väga ilus tulemus.Teda peaksid tundma kõik mootorratta mehed.Kõik nad nikeldavad või kroomivad tema juures.Kui on huvi,saan ka mobla numbri anda.
Edu soovides
Merslane.