09-11-2007, 07:33 PM
(Minu 4,2 võtab linnas 13,5l (talla palju tahad), tehase andmetel 14,4l.) - vabandan, et olen pessimistlik aga 13,5 on siis millisel linnasõidul? Kuna ise sõidan palju just tipptundide ajal nii hommikul + õhtul ja päeva ajal kesklinna ümbruses, siis olen pessimist kas 13,5 reaalseks kuluks tuleks ... kas http://auto24.delfi.ee/webcache_kasutatu...fi_ee.html 4,3 l võiks siis teoreetiliselt olla sama kuluga? Kuri kahtlus, et talvel ummikutes (muud meie liikluses enam eriti ei näegi) alla 17-18 l hakkama ei saa või siiski .....
Autot vaja igapäevaseks asjaajamiseks ca. 100 km linnasõitu, seega 100% peab olema automaat ja võimalikult mugav, samas ei tohiks kellegile jalgu ka jääda ja möödasõidud maanteel võiksid ka toimuda ohutuse huvides võimalikult "viimast" punnnitamata.
Autot vaja igapäevaseks asjaajamiseks ca. 100 km linnasõitu, seega 100% peab olema automaat ja võimalikult mugav, samas ei tohiks kellegile jalgu ka jääda ja möödasõidud maanteel võiksid ka toimuda ohutuse huvides võimalikult "viimast" punnnitamata.