07-11-2007, 11:50 PM
No, mootorid samad, mis Vitol, seega selle kandi pealt samad mured võimalikud, kui ei hoolda. Mõni mees siin tööautona ikka kasutab Sprinterit ka, rääkigu ise asjast rohkem, aga niipalju, kui mina tean, on veermikuosa küll väga robustne ja vastupidav, kuid samas siiski mugav (kui sellest pakiauto puhul rääkida saab). Sõiduomadused ka igati normaalsed.
Mina olen läbi ajaloo pidanud 3 Sprinteri eellast, 410D, 409D ja 208D, kõik olid väga head, viimasega (208D) ketrasin ise pea 200 K km läbi ja muud ei vahetanud, kui piduriklotse ja puksiringi ka korra. Neid aga vähe ja hind pea olematu. Sama Sprinteril. Sprinterit pole veel endale ostnud, aga kui oma Variot välja hakkan vahetama kunagi, siis ilmselt just uue Sprinteri vastu... eks näis.
Igaljuhul, kui ära ostad, siis hoia meid siin kursis, et kuidas lood on.
Mina olen läbi ajaloo pidanud 3 Sprinteri eellast, 410D, 409D ja 208D, kõik olid väga head, viimasega (208D) ketrasin ise pea 200 K km läbi ja muud ei vahetanud, kui piduriklotse ja puksiringi ka korra. Neid aga vähe ja hind pea olematu. Sama Sprinteril. Sprinterit pole veel endale ostnud, aga kui oma Variot välja hakkan vahetama kunagi, siis ilmselt just uue Sprinteri vastu... eks näis.
Igaljuhul, kui ära ostad, siis hoia meid siin kursis, et kuidas lood on.
Kui bussi vaja, siis küsi!