20-03-2026, 12:06 AM
(19-03-2026, 09:53 PM)sigaelmar Kirjutas: Nii, nüüd olen nii palju targem, et vaja on palju targema abiMul ei ole seal enam võimendit. Kuidagi on kõlarid ühendatud ilma selleta. Woofer pole nüüd enam teema, ma arvan, et selle saab tööle ka väikest järelturu võimendit kasutades. Aga see veider heli kõla. Kas see on siis võimendi vahelt ära võtmise tagajärg nüüd või on lootust, et äkki keegi ühendamisel faasidega midagi soperdanud?
Väga huvitav... Kas tahad jagada auto VIN koodi? Või oled ise selgeks teinud, et sul on kindlasti HK audio? See, et esiuste kõlarikatetel HK kirjas on, ei viita ilmtingimata HK audiole. Kui ekraanid/raadio mooduli keskkonsoolist välja võtad, kas seal on taga ka valguskaablid olemas või mitte? Kui ei ole, siis ei ole see high end HK audio ja siis on natuke pisem võimendi, aga ma pean väheke tuuseldama, et kas see asub kah seal samas juhi istme all või mitte... Kas pilti tegid sellest, mis sul juhi istme all on? Igaks juhuks, wooferist rääkides, siis mõtled ikka seda sama musta pisikest 8" kinnises kestas kõlarikest, mis on taga paremal kaitsmeploki juures?

Mul ei ole seal enam võimendit. Kuidagi on kõlarid ühendatud ilma selleta. Woofer pole nüüd enam teema, ma arvan, et selle saab tööle ka väikest järelturu võimendit kasutades. Aga see veider heli kõla. Kas see on siis võimendi vahelt ära võtmise tagajärg nüüd või on lootust, et äkki keegi ühendamisel faasidega midagi soperdanud?