10-03-2026, 09:53 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 10-03-2026, 09:56 PM ja muutjaks oli P6tu.)
Kõige kindlam on varuosa koodi järgi vaadata. Mina tegin pigem selle kadalipu läbi, et võtsin kaks korda lahti selle juhiistme aluse. Ja võtsin omale miski E klassi mudelilt pärit jubina - nägi välja täpselt sama, varuosakoodid olid täpselt samad ja E klassi oma ei olnud isegi mädanemist kunagi kaugelt nuusutadagi saanud. Paraku GL-i omad, mis järelturul liiguvad, on kõik korrosiooni jälgedega.
Aga nagu mainisin ka eelmises postituses, vaata, mis varuosakoodiga sul on ja siis otsi sama variant ja siis on muretu. Ilma olemasoleva varuosa koodi järgi kontrollimata ei julge ma garanteerida, et kõik sobib.
PS! Leidsin selle 350€ ülesse, see sama varuosakoodiga aga GL-i pealt - ei pea olema ilmtingimata GL-lt võetud võimendi. Vähemalt mul toimetavad kõik kõlarid ja kõik süsteemid nii nagu peab.
Aga nagu mainisin ka eelmises postituses, vaata, mis varuosakoodiga sul on ja siis otsi sama variant ja siis on muretu. Ilma olemasoleva varuosa koodi järgi kontrollimata ei julge ma garanteerida, et kõik sobib.
PS! Leidsin selle 350€ ülesse, see sama varuosakoodiga aga GL-i pealt - ei pea olema ilmtingimata GL-lt võetud võimendi. Vähemalt mul toimetavad kõik kõlarid ja kõik süsteemid nii nagu peab.