15-06-2025, 01:20 PM
Tervist!
Olen ise mässamas oma vanuriga ja aktiveeriks selle teema.
Lugedes teisi foorumeid, siis jõuan ikka ja jälle Volta juurde tagasi.
Mõned küsimused targematele:
1) Kütusetorud (bensiin), olen aru saanud,e t seest töödelda ei tasuks. S.t. peaks keerama koonustele (pidevad) pimedad ette ja viima nii?
2) Jahutustorustiku osad - lasta seest ka teha või mitte? Diameeter ca 20 mm. (Webasto ringlused).
3) Olen aru saanud,e t plastiku osadega ei juhtu midagi? A la gaashoovastik kulissid jnje.
4) Sama lugu kummidetailidega.
5) Kas roosetavaba allub ka kollasele?
6) Kui palju puhastama peaks - see on elementaarne, et keermed keermestajaga üle. Kuid kas suuremad detailid (kui polt/mutter) peaks pritsi viima enne?
7) Kui detail juba on kollane (ehk tegelt kadmeerimise protsessi läbinud) ja on kerge tuhmumine, kannatab üle teha kollasega ja palju puhastama peaks?
8) Olen aru saanud, et väiksed asjad peaks traadiga kimpu tõmbama. Õige?
9) Kas vedrud - peaks ka traadiga laiali venitama?
10) Ja milles neid ise nn koduselt leotada - kas tõesti äädikas?
Olen tänulik kaasamõtlejatele!
Olen ise mässamas oma vanuriga ja aktiveeriks selle teema.
Lugedes teisi foorumeid, siis jõuan ikka ja jälle Volta juurde tagasi.
Mõned küsimused targematele:
1) Kütusetorud (bensiin), olen aru saanud,e t seest töödelda ei tasuks. S.t. peaks keerama koonustele (pidevad) pimedad ette ja viima nii?
2) Jahutustorustiku osad - lasta seest ka teha või mitte? Diameeter ca 20 mm. (Webasto ringlused).
3) Olen aru saanud,e t plastiku osadega ei juhtu midagi? A la gaashoovastik kulissid jnje.
4) Sama lugu kummidetailidega.
5) Kas roosetavaba allub ka kollasele?
6) Kui palju puhastama peaks - see on elementaarne, et keermed keermestajaga üle. Kuid kas suuremad detailid (kui polt/mutter) peaks pritsi viima enne?
7) Kui detail juba on kollane (ehk tegelt kadmeerimise protsessi läbinud) ja on kerge tuhmumine, kannatab üle teha kollasega ja palju puhastama peaks?
8) Olen aru saanud, et väiksed asjad peaks traadiga kimpu tõmbama. Õige?
9) Kas vedrud - peaks ka traadiga laiali venitama?
10) Ja milles neid ise nn koduselt leotada - kas tõesti äädikas?
Olen tänulik kaasamõtlejatele!
“A Mercedes-Benz needs to look like a Mercedes-Benz. And another thing that’s just as important is harmonious model progression: the next model should never make the previous models look old.”