23-02-2022, 08:58 PM
Puutusin ühel hetkel antud teemas kokku täielike professionaalidega ja õnnestus nende tööruume näha.
Arvutis jooksevad margid ja mudelid, kõikide detailide pinnalaotused on olemas, vali ja vajuta nuppu.
Plotter laseb välja õige pinnalaotusega detaili.
Mul jäi suu ammuli, juba tollal oli ntx C216 detailid selliselt olemas, et isegi AMG Optik, AMG 63 ja Lorinseri (!) stange laotus olemas.
Töö hind on samas järgus keskpärase värvimistööga.
Kui tahta ideaalselt tulemust, tooni vahetuse eesmärgil vms, kus tegu on kilega, mis kannab ise nähtavat pinda, siis mina ei hakkaks ise jamama.
Kui tahta kaitsmise eesmärgil läbipaistvaha autot säästa, siis isegi prooviks, kui aega käes on.
Lihtsalt heietasin.
Arvutis jooksevad margid ja mudelid, kõikide detailide pinnalaotused on olemas, vali ja vajuta nuppu.
Plotter laseb välja õige pinnalaotusega detaili.
Mul jäi suu ammuli, juba tollal oli ntx C216 detailid selliselt olemas, et isegi AMG Optik, AMG 63 ja Lorinseri (!) stange laotus olemas.
Töö hind on samas järgus keskpärase värvimistööga.
Kui tahta ideaalselt tulemust, tooni vahetuse eesmärgil vms, kus tegu on kilega, mis kannab ise nähtavat pinda, siis mina ei hakkaks ise jamama.
Kui tahta kaitsmise eesmärgil läbipaistvaha autot säästa, siis isegi prooviks, kui aega käes on.
Lihtsalt heietasin.
“A Mercedes-Benz needs to look like a Mercedes-Benz. And another thing that’s just as important is harmonious model progression: the next model should never make the previous models look old.”