26-07-2020, 03:36 PM
Minu hiljutine muusikaleid on 95-07 tegutsenud Saxa naispopräpp grupp "Tic Tac Toe", kelle lood (saxakeelsed loomulikult) on heade sõnadega ja ka musikaalselt väga hästi kõlavad, sisaldades mõjutusi nii reggae-st, jazz-ist, rock-ist, punk-ist kui rnb-st. Tihti puudutavad nad oma lugudes sotsiaalseid tabuteemasid nagu narkootikumide üledoos, seksuaalne ja emotsionaalne väärkohtlemine, turvasex, madalast enesehinnangust tingitud söömis- või käitumishäired, purunenud suhted jne. Ehk kõnelevad elu neist külgedest, millest enamus meist kuuldagi ei taha kui me sotsiaalmeedias või teiste ees teeskleme, et meie elu on lill ja probleemivaba, kuigi tegelikkuses puudutavad need teemad otseselt või kaudselt meid kõiki.
Oma karjääri jooxul jõudsid nad 4 albumit välja anda: "Tic Tac Toe" (1996), "Klappe die 2te" (1997), "Ist der Ruf erst ruiniert" (2000) ja "Comeback" (2006)
Tic Tac Toe - Spiegel
Tic Tac Toe - Warum
Tic Tac Toe - Bitte Küss' Mich Nicht
Tic Tac Toe - Funky
Tic Tca Toe - Freunde Fürs Leben
Tic Tac Toe - Lass Los
Ja veel üx saxakeelne lugu, mis mulle väga meeldib.
Ben feat. Gim - Engel
Oma karjääri jooxul jõudsid nad 4 albumit välja anda: "Tic Tac Toe" (1996), "Klappe die 2te" (1997), "Ist der Ruf erst ruiniert" (2000) ja "Comeback" (2006)
Tic Tac Toe - Spiegel
Tic Tac Toe - Warum
Tic Tac Toe - Bitte Küss' Mich Nicht
Tic Tac Toe - Funky
Tic Tca Toe - Freunde Fürs Leben
Tic Tac Toe - Lass Los
Ja veel üx saxakeelne lugu, mis mulle väga meeldib.
Ben feat. Gim - Engel
You can have any car you like... As long as it's a Mercedes!