18-05-2020, 03:28 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 18-05-2020, 03:30 PM ja muutjaks oli OnkelMats.)
Lisaks eelnevalt mainitule, et lubati autole järgi minna: politseist anti roheline tuli juba pea selle kogu jama alguses, et NPga räägitud ja võib minna, annavad auto tagasi. Kohaleminnes nõuti 300 euri, et nemad nii palju sinna investeerinud väljaarvatud ostu hind. Mingid odavad ilukilbid ja tiiva peal teip ja spreivärv. Ei nõustunud sellega, teavitasin uurijale sellest kokkupuutest, misjärel ei osatud mind rohkem selle koha pealt aidata ja nii ta jäi. Vahepeal unustasin juba ära, kohtuotsuse ootamise käigus, kuid hiljaaegu tuli maanteeametist teade et sõiduk on aktiivsest registrist nö kustutatud või kuidas see oli. Ühesõnaga autol on märge juures, et peale üv läbimist läheb arvele tagasi. Eelnevalt seisis mingi 2 aastat "ajutiselt arvelt maas" see mul. Oma nime pealt saan ta lihtsalt ära aga asi on põhimõttes, oleksin võinud seda juba ammu teha... olin isegi lõpuks nõus juba selle 300 euri nendele meestele maksma aga mille eest ma maksan kui väidetavalt kellegi varuosahai käes see juba.
Kahju ei ole rahaliselt üüratult suur aga kurat 800 eurot on ka raha...
Kahju ei ole rahaliselt üüratult suur aga kurat 800 eurot on ka raha...