21-09-2018, 10:18 PM
Täitsa nõus, see vaatepilt ei meeldi ka mulle. Aga ei maksa liiga palju ka muretseda - müügimõtteid pole ning kevadel saate siit teemast loodetavasti vaadata fotosid sellest, kuidas see jama on likvideeritud.
Ma ÜV kriteeriumite osas kaasa rääkida väga ei oska. Ma olin natuke mures küll , et saadetakse pikalt ning panen kohe auto garaaži keretöid ootama. Ülevaataja mainis küll, et need kohad tuleb korda teha, kuid sellega see piirdus ka. Ehk päästis see, et kõik muu oli korras? Või ehk ta väga ei süvenenud, sest loetud päevad hiljem roostetas ju ka sumpa katki.
Ma ÜV kriteeriumite osas kaasa rääkida väga ei oska. Ma olin natuke mures küll , et saadetakse pikalt ning panen kohe auto garaaži keretöid ootama. Ülevaataja mainis küll, et need kohad tuleb korda teha, kuid sellega see piirdus ka. Ehk päästis see, et kõik muu oli korras? Või ehk ta väga ei süvenenud, sest loetud päevad hiljem roostetas ju ka sumpa katki.
(21-09-2018, 08:44 PM)ralak Kirjutas: Õhtust,
Suurima lugupidamise juures W201 omanike vastu mainiks siiski et TÜV omal jalal sellise põhjaalusega ära sooritada on küllaltki kummaline.
Võimalik et MB puhul arvestatakse külgmisi tõsteavasid lisaks et hinnata kere kandvust ja tugevust teatud tingimustes.
Tee ta siis ilusti korda, sest see on jube mis neist nurkadest järele on jäänud.[/b]
Tervitused!