09-03-2018, 10:21 AM
Mul oli ühe SELLISEGA umbes sama teema, et saksast toodud, siin taastatud, vale mootor peal, mida tehas polnud kunagi sellele kerele paigaldanud, Eesti passis see vale mootor ametlikult sees ja läks mobile.de - sse 16k€-ga üles.
Tuldi saksast väikese treilaga koju järgi ja viidi minema. Ostumüügilepinguga, aga kuidas nad kodus seda vormistasid, ei teagi.
Järelikult, kui neil seda autot vaja on, siis saavad hakkama küll.
Tingivad, muidugi, koonrid selle vale mootori arvelt ja mitte vähe.
Aga sul peaks see pigem boonus olema, et väikse asemel suur pandud.
(mul oli vastupidi, ökoks tehtud)
P.S Mina peseks mootori kah ära, taastaks plastid (mitte silikooniga läikivaks!) ja paneks pildid. See mootor ongi ju põhjus, miks noor ja veri m...is sakslane seda üldse tahtma peaks.
Ja et kliima töötab ja millal täidetud, pane kah kirja, see on youngtimerite puhul väga oluline.
Sest tänapäevane euromees sureb suvel ilma kliimata autosse lihtsalt ära...
.
Tuldi saksast väikese treilaga koju järgi ja viidi minema. Ostumüügilepinguga, aga kuidas nad kodus seda vormistasid, ei teagi.
Järelikult, kui neil seda autot vaja on, siis saavad hakkama küll.
Tingivad, muidugi, koonrid selle vale mootori arvelt ja mitte vähe.
Aga sul peaks see pigem boonus olema, et väikse asemel suur pandud.
(mul oli vastupidi, ökoks tehtud)
P.S Mina peseks mootori kah ära, taastaks plastid (mitte silikooniga läikivaks!) ja paneks pildid. See mootor ongi ju põhjus, miks noor ja veri m...is sakslane seda üldse tahtma peaks.
Ja et kliima töötab ja millal täidetud, pane kah kirja, see on youngtimerite puhul väga oluline.
Sest tänapäevane euromees sureb suvel ilma kliimata autosse lihtsalt ära...
.