22-01-2018, 10:00 PM
Mina ka ei saa hästi aru, miks stabiilsuskontrolli (ESP) peab kogu aeg välja lülitama. Mina olen täitsa tavaline pealinna inimene, kes sõidab linnas ja reeglina suurtel maanteedel. Olen seda teinud viimased paarkümmend aastat tavalise esiveolise keskklassi pereautoga (tegelikult nelja erineva margiga) ja kolmel neist on olnud ESP nupp. Väga väga harva on seda vaja läinud nende aastate jooksul. Ilmselt mingist lumehangest väljasaamiseks pealinna tänaval. Ehk korra kaks aastas tuleb seda ette. Arvan, et 95% autojuhte ei vaja seda võimalust (tihti ESP-d välja lülitada).
Teine asi on siis, kui elad kuskil maakolkas või oled mingi driftimise huviline. Aga selle vastu on rohi- ostad omale teistsuguse auto, kas maasturi, kastika (maakolkas elaja), Impreza (driftisõber). Probleem lahendatud. Tavaline inimene tavalise pereautoga tavalist teed pidi sõites vajab harva ESP nupu näppimist.
Minu arvamus.
Teine asi on siis, kui elad kuskil maakolkas või oled mingi driftimise huviline. Aga selle vastu on rohi- ostad omale teistsuguse auto, kas maasturi, kastika (maakolkas elaja), Impreza (driftisõber). Probleem lahendatud. Tavaline inimene tavalise pereautoga tavalist teed pidi sõites vajab harva ESP nupu näppimist.
Minu arvamus.