07-04-2017, 10:19 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 07-04-2017, 10:29 AM ja muutjaks oli ak75.)
(06-04-2017, 11:55 AM)Rolz Kirjutas: ..olen kindel, et leiav ka ISO kujul tarkvara.Olen siin paar õhtut põgusalt otsinud, kuid pole leidnud. Kui keegi teab kus on, olen tänulik viite eest.
(06-04-2017, 11:55 AM)Rolz Kirjutas: Ja kogu tarkvara saab ju ka hiljem esinduses peale laadida, vaja tarkvaralisi DVD'sid + STAR'i järgi.Kas on see nii lihtne, et panen raw ketta sisse ja laevad vajaliku peale? MB süsteem HDD eraldi ei paku kui EPC aluseks võtta. Tellides uue Comandi on seal sees oleval kettal ehk failisüsteem valitud ja esmane tarkvara peal, keegi teab? Ja esindus siis teeb vaid firmware- kui ka kaartide update vajadusel. Uurin Silberist.
Meie kliimas ongi mõistlik ta CF asendada, ei kõiguta niiskus/külm teda + bootimine on palju kiirem.
CF kaardi kasutamisest HDD asendusena oli kusagil maailmafoorumis teema, mida ma hetkel enam leida ei suutnud. Meie kliimale mõeldes tundub CF tõepoolest kindlam valik kui liikuvate osadega HDD. Komplikatsioonide puhuks mõtlen siiski kõigepealt hankida töötav HDD ja seejärel üritada see ülemineku abil CF kaardiga asendada.
Neid HDD suremise juhtumeid inglise keelses netis ikka on ja mida vanemaks need autod saavad, seda enam tulema hakkab. 10a on juba nii pikk aeg, mille peale kipuvad surema ka tubastes tingimustes olevad kettad. Kui keegi nüüd seda teemat lugedes otsustab oma autos olevast töötavast kettast oma tarbeks igaks juhuks klooni teha, siis ma olen huvitatud ühest eksemplarist. Tundub tänase seisuga kõige lihtsam viis töötav asendus leida!
E: Leidsin teemat googeldades ka ühe huvitavana tunduva foorumi, millega ise veel tutvuda pole jõudnud. Ehk mõnele abiks http://mhhauto.com/index.php