15-12-2015, 11:33 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 15-12-2015, 11:38 PM ja muutjaks oli hents99.)
Käisin tööasjus "Silberis" ühe kutsikaga`ga, millele ma turbomootori ehitasin ja nüüd seadistama hakkan. See on mersudega tegelev garaaz Dubais, mitte Silberauto.
Auto, millega kutsikat vedasime, veidi paistab ka autot ennast.
Päris palju huvitavat tehnikat. Parasjagu oli näiteks 2 SLR`i seal. Lisaks palju erinevaid AMG mudeleid.
Taga tõstuki otsas on vana SL. Ma pole varem sellist mersut lähedalt ega alt näinud, päris huvitavad tehnilised lahendused.
Homme/ülehomme käime ehk tiiru ka Abu Dhabis, kus üks huviline mersusid kogub, eelkõige haruldasi ja erilisi ehk teisisõnu kalleid.
Võimalik, et tal on huvi minu auto vastu, nii et peab tutvust tegema.
Tahaks 6x6 G`d ka vaadata ja kui võimalik, siis ka proovida. Neid pidi siin olema.....
Auto, millega kutsikat vedasime, veidi paistab ka autot ennast.
Päris palju huvitavat tehnikat. Parasjagu oli näiteks 2 SLR`i seal. Lisaks palju erinevaid AMG mudeleid.
Taga tõstuki otsas on vana SL. Ma pole varem sellist mersut lähedalt ega alt näinud, päris huvitavad tehnilised lahendused.
Homme/ülehomme käime ehk tiiru ka Abu Dhabis, kus üks huviline mersusid kogub, eelkõige haruldasi ja erilisi ehk teisisõnu kalleid.
Võimalik, et tal on huvi minu auto vastu, nii et peab tutvust tegema.
Tahaks 6x6 G`d ka vaadata ja kui võimalik, siis ka proovida. Neid pidi siin olema.....
'When the flag drops, the bullshit stops'
Elbe Engineering
Elbe Engineering