13-02-2007, 06:06 PM
:help:Autol(140)lakkas töötamast salongi ventilaator-õhtul töötas ja hommikul ei.Juhtpaneelil kõik toimib(saab muuta õhu kiirust-hulka ja ka tabloo näitab seda).Lammutasin auto kuni ventmootorini laiali(õnneks ei ole see küürakal keeruline)ja seoses sellega tekkis meeletult küsimusi:
:help:
...ventika juures asetseb pildil olev elektrooniline seadeldis- vendi juhtregulaator või midagi sinnakanti(mitte Järvakanti).Arvatavasti viga selles.Kas selle korrasolekut oleks võimalik kontrollida(lambist ei tahaks uut osta , hinnad alates 3000.-)ja kes sellega hakkama saaks.
Kas on võimalik et see seadeldis muudab nulli,sest mootoril on vool koguaeg peal?
Testriga mõõtes ja juhtpaneelil nn.mootori pöördeid muutes näidud muutusid (enne seda seadeldist)aga...nn.mootori pöörete suurenedes tesril näidud langesid,kas ei peaks vastupidi olema?
Kas kellegil on mulle seda junni korraks proovida anda või müüa.
Foorumist kuskilt lugesin et Peterburi mnt-l on mingi kauplus kus müüakse autodele elektroonika junne.Kas keegi oskab mulle selle poe ja asukoha ja kauba kohta midagi öelda.
Igasugune abi ,ettepanekud ja küsimused teretulnud.
NB!Nagu prantslased ütlevad:"oli seda n.... veel vaja"
...ventika juures asetseb pildil olev elektrooniline seadeldis- vendi juhtregulaator või midagi sinnakanti(mitte Järvakanti).Arvatavasti viga selles.Kas selle korrasolekut oleks võimalik kontrollida(lambist ei tahaks uut osta , hinnad alates 3000.-)ja kes sellega hakkama saaks.
Kas on võimalik et see seadeldis muudab nulli,sest mootoril on vool koguaeg peal?
Testriga mõõtes ja juhtpaneelil nn.mootori pöördeid muutes näidud muutusid (enne seda seadeldist)aga...nn.mootori pöörete suurenedes tesril näidud langesid,kas ei peaks vastupidi olema?
Kas kellegil on mulle seda junni korraks proovida anda või müüa.
Foorumist kuskilt lugesin et Peterburi mnt-l on mingi kauplus kus müüakse autodele elektroonika junne.Kas keegi oskab mulle selle poe ja asukoha ja kauba kohta midagi öelda.
Igasugune abi ,ettepanekud ja küsimused teretulnud.
NB!Nagu prantslased ütlevad:"oli seda n.... veel vaja"
Auto on küürakas,ise kah mitte eriti sirge seljaga ja sõbral nimeks Quasimodo.